Voetbaluitslagen-nickdeheus.nl op zoek naar sponsoren.

Sinds 2004 de meest actuele voetbaluitslagen website. Het modeheusje een kledingzaak voor dames gevestigd in Nieuwendijk (NB) is inmiddels trotse sponsor geworden van deze website. Wellicht staat uw bedrijf binnenkort ook op deze website! Momenteel wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuwe professionele website, dit om voetballiefhebbers in en ver buiten de regio sneller dan ooit te kunnen voorzien van alle uitslagen en actuele competitiestanden.

Met vermelding van uw bedrijf wordt dit een win-win situatie, in het weekend wordt deze website gemiddeld door 6000 voetballiefhebbers bezocht.

Wat gaat voetbaluitslagen-nickdeheus.nl u bieden?

Op zaterdag en zondag vanaf 16:30 tot 17:30 alle uitslagen, landelijk en regionaal districten zuid1. Ook vindt u op deze website een groot assortiment aan betaald voetbalcompetities. Deze uitslagen worden zo snel mogelijk na het laatste fluitsignaal op de website gepubliceerd. Via Twitter doe ik Live verslag van wedstrijden.

Het is van zelfsprekend dat ik u één en ander kan toelichten in een persoonlijk gesprek.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op:

Hoogjens 42 in Sleeuwijk
nickdeheus@hotmail.com

voetbaluitslagen-nickdeheus.nl

 

Sinds 2004 de meest actuele voetbaluitslagen website van Nederland. Op zaterdag en zondag vanaf 16:30 tot 17:30 alle uitslagen, landelijk en regionaal districten Zuid 1. Ook vindt u op deze website een groot assortiment aan betaald voetbal competities. Deze uitslagen worden zo snel mogelijk na het laatste fluitsignaal op onze website geplaatst.

Via Twitter doe ik live verslag van wedstrijden.

Gemiddeld bezoekersaantal per weekend +6000.

links

  

 

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met mij op:

Nick de Heus
06 83 13 55 12 (bij voorkeur Whatsapp)
info@voetbaluitslagen-nickdeheus.nl
wedstrijdzaken@voetbaluitslagen-nickdeheus.nl
przaken@voetbaluitslagen-nickdeheus.nl
info.voetbaluitslagen@gmail.com