Selecteer een pagina

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben assistent planner bij alvero kantoormeubelverhuur.

 

Is deze baan makkelijk te combineren met prestatiegericht voetbal ?

 

Ja, Want het is een kantoorbaan. Maak gemiddeld dagen van 8 tot half 6 dus dit is goed te combineren.

 

Hoeveel uur ben je met voetbal bezig?

 

Met voetbal zelf niet meer dan de trainingen en wedstrijden,  Op tv kijk ik eigenlijk alleen maar voetbal.

 

Ben je iemand die intens mee leeft tijdens de wedstrijd?

 

Ik leef zeker wel intens mee tijdens een wedstrijd, Kan het gelukkig na de wedstrijd wel sneller van me afzetten tegenover 10 jaar geleden

 

Hoe ziet jouw dag eruit als je team een uitwedstrijd moet spelen?

 

Mijn leven is sinds de laatste wedstrijd flink veranderd, Onze dochter is nu bijna een jaar en nu zal ik voor de wedstijd tijd met haar en mijn vrouw doorbrengen.

 

Hoogte- en dieptepunten?

 

Hoogtepunten toch wel kampioenschap met Be Ready en bekerwinst met SCO 2 en mijn eerste periode bij Be Ready, Dieptepunt is dan toch wel de enkel blessure wat ik toentertijd niet helemaal  goed heb laten genezen.

 

Hoe heb je de rand zaken van de voetbalwereld beleefd naast de wedstrijddag ?

 

De 3e helft ben ik eigenlijk nooit bij, Ik kies er dan voor om lekker naar huis te gaan. Er moet de volgende dag weer gewoon gewerkt worden. Ben wel een voorstander van teamweekend of uitjes met het team. Op zo`n moment wordt je toch wel hechter en leer je elkaar beter kennen.

 

Hoe ervaar jij de aandacht van lokale media.

 

Als de lokale media zich bij je meld doe je het op een of andere manier goed. Vind wel dat vaak de stille krachten in een team ondergewaardeerd worden.

 

In de voetbalwereld heb je snel een groot netwerk, hoe ging dat bij jou?

 

Mijn netwerk is relatief klein, Ben nooit echte uitdagingen uitgegaan. Heb qua clubs altijd wel voor een vertrouwde omgeving gekozen.

 

Van waar de terugkeer naar Be ready ?

 

Be Ready is een heel warme club en heb er een mooie tijd gehad natuurlijk. Wat uiteindelijk de doorslag gaf is dat bij Be Ready prestatie heel hoog aangeschreven staat.  En o jaNog 1 dingentje bij de keuze voor be ready is dat het mooi is dat Ibrahim Ikilou en ik nu samen kunnen spelen.