Selecteer een pagina

Niet iedereen is zo positief over de komst van de Nations League, Ook de afgelopen periode stond het toernooi weer meerdere malen ter discussie, zeker nu omdat de reguliere competities net ten einde zijn gekomen. Als klap op de voorpeil staat er in November ook nog een WK voor de deur, Ondanks het feit dat het toernooi bij grote publiek wordt gezien als een toernooi wat nergens op slaat,  gelukkig is hiervan op de velden niets van terug te zien. Na het 2-2 gelijke spel tegen polen stond afgelopen dinsdagavond de wedstrijd tegen Wales op het programma. 

Oranje kon zichzelf verwijten dat Wales terug in de wedstrijd kwam.Bij een 2-0 voorsprong leidde Teze met balverlies  de tegengoalvan Johnson in.In de 90steminuut kreeg Wales een penalty na een  onschuldig lijkend duel tussen Malacia  en invaller Roberts.De ingevallen Bale scoorde uit discutabele  toegekende strafschop. Het begon allemaal nog zo goed.In een  onstuimig eerste halfuur was Nederland oppermachtig en scoorde het twee keer. Janssen bereidde de treffers voor.  Lang nam de pass van Janssen niet  goed aan,maar hij herstelde zich snel, dribbelde,draaide en schoot overtuigend binnen.Gakpo scoorde,na een kopbal van  Janssen, in tweede instantie.          Oranje,waar op De Jong na enkel nieuwe spelers in de basis stonden,behield de controle,maar de stormloop was voorbij. De ploeg was slordig en zeer onnaukeurig in de eindpass en in de afronding ook worden belangrijke persoonlijke steeds meer verloren.

Wales werd steeds sterker en beloonde zichzelf metde 2-2. En zo leek het duel in de kuio in een remise te gaan eindigen, eens te meer bleek vanavond dat een wedstrijd is niet afgelopen voor dat de scheidsrechter voor de laatste keer heeft gefloten.   37.246 Toeschouwers zien het Nederlands alsnog de wedstrijd winnend afsloten als Depay in de laatste minuut van de blessuretijd de 3-2 binnenschiet.De eerstvolgende wedstrijden staan gepland op donderdag 22 september en 25 september.Polen uit en België thuis beide wedstrijden beginnen om 20:45. 

Gisteren waren wij aanwezig bij de eerste ontmoeting van het tweeluik tussen DVS 33 Ermelo en Kozakken Boys. Na 90 minuten stond de eindstand van 1-1 op het scorebord. door doelpunten van Ali akla en Johnny lommers. Dat beloofd aanstaande zaterdag weer een mooi voetbal gevecht te worden op sportpark de zwaaier in Werkendam. voetbaluitslagen-nickdeheus.nl is aanwezig en doet via twitter live verslag van de wedstrijd. Ook in de overige nacompetitie poules wordt er weer gevoetbald, het volledige programma hiervoor wordt morgen op de website verwerkt.