Selecteer een pagina

Op de speeldag van de reguliere competitie was voetbaluitslagen-nickdeheus.nl aanwezig bij Achilles veen – Sportclub Feyenoord.  Gezien onze drukke agenda in de weekendende spraken wij online met de oud NAC Breda doelman. Karelse maakt op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van NAC in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen DS’79 op 7 maart 1987. In totaal zou hij dertien seizoenen voor de club spelen. Inmiddels is hij een vertrouwd gezicht op de amateurvelden, afgelopen seizoen stond hij aan het roer bij hoofdklasser Achilles Veen en is volgend seizoen de hoofdverantwoordelijke bij DOSKO, de ploeg uit bergen op zoom eindigde dit seizoen op de negende plaats in de eerste klasse B west 2

Wat doe momenteel in het dagelijks leven?

momenteel doe ik niks in het dagelijks leven. Ik sport in de morgen, wandel in de middag met mijn honden en in de avond geef ik training.

Hoeveel uur ben je met voetbal bezig per week?

 

ben denk ik 20 uur per week bezig met voetbal.

 

Ben je iemand die intens mee leeft tijdens de wedstrijd?

 

ja ik leef wel mee maar sta niet als een gek te schreeuwen langs de kant.

Ben je lang teleurgesteld na een verloren wedstrijd?

 

na een wedstrijd ben ik wel teleurgesteld maar het ligt eraan op welke manier we verliezen. Met goed voetbal verliezen is iets minder erg

 

Hoe zag jouw zaterdag eruit als Achilles veen een uitwedstrijd moest spelen?

 

op de wedstrijd dag haalde ik altijd saucijzenbroodjes voor de staf. Dan om 11 uur op de club om de bespreking voor te bereiden. 11.45 uur bespreking. 12.15 vertrek. 13.15 in kleedkamer bij tegenstander. 14.30 uur wedstrijd.

 

Hoogte- en dieptepunten?

 

hoogtepunt bij Veen was de wedstrijd tegen HHC Hardenberg voor de beker die we na penalty’s wonnen. Ook het behalen van de laatste 32 van de beker dit jaar is een hoogtepunt.

 

Van waar de overstap van zaterdag naar zondag voetbal?

DOSKO had een eerlijk verhaal en lieten blijken dat ze me graag wilden. Ik heb bij Goes en Vlissingen al op zondag gevoetbald dus het is niet nieuw voor mij.

 

Zou je ooit nog terug willen keren in het betaalde voetbal?

 

ja ik wil best terug in betaalde voetbal in een of andere functie. Wel met mensen die ik ken en vertrouw.

 

foto website Achilles veen