Selecteer een pagina

De locatie van onze vestigingen

Onze uitvaartzorg heeft verschillende vestigingen in Zuid-Holland (ZH) en Noord-Brabant (NB). Om precies te zijn, in Gorinchem (ZH), Rotterdam (ZH), Woudrichem (NB) en Arkel (ZH). Het werkgebied van onze uitvaartzorg omvat daarom geheel Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant. Het is echter ook mogelijk om samen met ons een uitvaart te organiseren in andere regio’s en zelfs op een door u gekozen locatie. Voor meer informatie over de locatie van uw uitvaart verwijzen wij u naar onze pagina ‘Uitvaart locatie’ (beschikbaar via deze link). U kunt bij vragen of voor meer informatie natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen!

Gorinchem

Hoewel wij dus verschillende vestigingen hebben, is ons kantoor gevestigd in Gorinchem aan de Arkelstraat 128. Gorinchem is een stad en gemeente in het westen van de provincie Zuid-Holland. Het centrum van Gorinchem beschikt over een goed bewaarde vestingswal. Zowel de rivieren de Linge en de Boven-Merwede grenzen aan Gorinchem.

Faciliteiten van onze uitvaartcentra

Wij hebben onze vestigingen ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren om het laatste afscheid te kunnen organiseren. Bovendien beschikken al onze uitvaartcentra vanzelfsprekend over alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw uitvaart. Zo is er een aula aanwezig waar de plechtigheid gehouden kan worden. Ook beschikken we over een ruimte waar na afloop rustig een drankje en hapje genuttigd kan worden. Onze uitvaartbegeleiders zullen alle mogelijkheden die binnen en buiten onze uitvaartcentra vallen met u doorspreken.

Ons verzorgingsteam

Bij Uitvaartzorg De Groot hebben wij ons eigen vaste uitvaartverzorgers in dienst. Stuk voor stuk hebben we jarenlange ervaring en doen we er alles aan om samen met u de uitvaart te organiseren die u voor ogen had. Wij staan dag en nacht voor u klaar om onze zorgwerkzaamheden uit te kunnen voeren. Onze uitvaartverzorgers zullen altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk gaan. Voor meer informatie over ons verzorgingsteam kunt u altijd contact met ons opnemen!

Rouwvervoer

Wij beschikken over ons eigen rouwvervoer. Bij een overlijden zijn wij daarom als uitvaartzorg zelf in staat om de overledene te kunnen overbrengen naar  de opbaar locatie. Ook kunnen wij de overledene verzorgen. Dit kan zowel bij ons op locatie als bij u thuis. Als u het fijner vind kunt u natuurlijk ook zelf de overledene verzorgen, eventueel onder onze begeleiding of advies.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. De wereld staat even stil. Op zo´n moment moeten er veel beslissingen worden genomen. Wat moet er allemaal gebeuren? Begrijpelijk dat uw hoofd er niet naar staat. Uitvaartzorg De Groot ontzorgt u volledig; zorgvuldig en met aandacht voor uw wensen. Wij uitvaarten in de regio Gorinchem. Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op onze diensten buiten deze regio, dit is geen enkel probleem, ook dan staan wij voor u klaar.

 

voor meer informatie kunt u hier terecht