Selecteer een pagina
In de premier league naderende we de ontknoping van de titelstrijd.  Vanavond kan het Liverpool van trainer Jürgen klopp namelijk op 1 punt van concurrent Manchester city komen. Het belooft zondagmiddag dus  al met al een hele spannende laatste speelronde te worden waarin Manchester city het op zal nemen tegen Aston villa en Liverpool neemt het op hetzelfde tijdstip op tegen de wolves.
 In de vaderlandse competitie  zijn de play offs om promotie degradatie weer volop van start gegaan met vanavond om 18:45 het duel tussen Excelsior en Heracles en om 20:00 zullen ook nog ADO Den Haag en FC Eindhoven het tegen elkaar opnemen.
Ook de play offs om Europees voetbal zijn weer in volle gang donderdagavond zullen Heerenveen en Az het om 18:45 in het abe lenstra stadion tegen elkaar opnemen.En aansluitend om 21:00 nemen Fc Utrecht en Vitesse het in de Galgenwaard tegen elkaar op.