Selecteer een pagina

Zoals u van ons gewend bent geschreven wij op dinsdagochtend weer een mooi vooruitblik op een nieuwe week vol voetbalwedstrijden in de eindfase van de Europese toernooien. Zo hebben ook wij deze week natuurlijk volop aandacht voor Feyenoord, dat voor het eerst in 20 jaar weer in een halve finale van een Europees toernooi staat. Wij hadden aanstaande donderdag graag aanwezig geweest bij dit nu al historische duel in de Kuip Vanuit onze website hadden wij u graag deze ultieme ervaring mee willen geven.   Met o.a videomateriaal en nog veel meer. Dit alles is helaas niet mogelijk.  De Kuip was namelijk binnen 30 minuten al volledig uitverkocht, later op de avond bleek echter dat de toegangskaarten het duel van Donderdag 28 April veelvuldig werden aangeboden op marktplaats, de supporters van de ploeg uit Rotterdam waren dan ook begrijpelijkerwijs woest. 

Dit alles mag de pret niet drukken want wij zullen deze wedstrijd met alle plezier voor u verslaan via ons live blog op twitter, dit Met dank aan de beelden van ESPN.  Bovendien verwelkomen wij inmiddels vol trots ruim 61.000 bezoekers per week dus wij zullen elke dag keihard ons best doen om zo actueel te blijven. Het aantal bezoekers zien wij echter enkel als motivatie om u steeds meer en sneller te voorzien van alle uitslagen en  Natuurlijk Van het allerlaatste voetbalnieuws. En dan raak je natuurlijk extra gemotiveerd als Manchester City en Real Madrid er om 21:00 een werkelijk waar fanatische wedstrijd van maken in het Etihad Stadium het werd  uiteindelijk voor 4-3 voor de ploeg van Josep Guardiola i Sala. Dit door doelpunten vanDe Bruyne (2)   Jesus (11) Foden (53) Vinícius (55)      Bernardo Silva   Benzema (33,82/pen)

De Madrilenen hadden het achterin niet op orde.City werd geen strobreed in de weg gelegd en na 94 seconden was het alraak:na goed werk van Mahrez kopte De Bruyne binnen.Negen minuten later was  de Belg de aangever en scoorde Jesus. De thuisploeg had via Mahrez of Foden  zelfs op 3-0 kunnen komen, maar na een half uur deed Real wat terug.Zintsjenkogaf Benzema een paar centimeter ruimteen meer heeft de Fransman niet nodig:  hij stuurde de bal knap in het doel.  Ook in de tweede helft  vonden beide ploegen het veel leuker om aan te vallen dan om te verdedigen.Zo leidde knullig balverlies de 3-1 van Foden in.Kort daarvoor had  Mahrez al op de paal geschoten.  Bij de 3-2 liet Fernandinho zich in de luren leggen door Vinicius.De aalvlugge Braziliaan maakte het vervolgens heel  knap af door van eigen helft naar het  doel te snellen en koeltjes te scoren.Tussen de 55ste en 74ste minuut kon hetpubliek (dat ogen tekortkwam) even tot rust komen,maar daarna ging het weer in volle vaart verder.Silva knalde de bal in de kruising,na knap voordeel door de arbiter,waarna Benzema de eindstand op 4-3 bepaalde met een panenka-penalty en dat allemaal vooor maar liefst 52.217Toeschouwers. Ook op de amateurvelden werd er weer gevoetbald  Spakenburg won met 1-0 van ASWH door een doelpunt van Ravelino Junte.