Selecteer een pagina
Feyenoord staat na 20 jaar weer in een halve finale in een Europees toernooi. Wij hadden aanstaande donderdag graag aanwezig geweest bij dit nu al historische duel in de Kuip Vanuit onze website hadden wij u graag deze ultieme ervaring mee willen geven.   met o.a videomateriaal en nog veel meer. Dit alles is helaas niet mogelijk door het verkeerd inschatten van de ticket verkoop. Hierdoor zijn verschillende kaarten helaas in verkeerde handen gevallen en op marktplaats geplaatst maar dit alles mag de pret niet drukken want wij zullen deze wedstrijd met alle plezier voor u verslaan.
 

ontwikkeling website en halve finales 

 
 Met dank aan de beelden van ESPN Inmiddels verwelkomen wij ruim 61.000 bezoekers per week dus wij zullen elke dag keihard ons best doen om zo actueel te blijven. Het aantal bezoekers zien wij echter enkel als motivatie om u steeds meer en sneller te voorzien van alle uitslagen en   Natuurlijk Van het allerlaatste voetbalnieuws.
 
Ook staan de halve finales in de UEFA Champions League op het programma met op dinsdagavond de clash tussen het Manchester van Pep guardiola en het real Madrid van Carlo Ancelotti. En woensdagavond staat de ontmoeting tussen Liverpool en stuntploeg Villarreal op het programma. Deze wedstrijden zijn uiteraard weer live te volgen  op ons Twitter kanaal,In de eredivisie staan er dit weekend ook weer een paar heerlijke duels op het programma met onder andere de derby tussen Cambuur en Heerenveen. En ook de degradatie strijd dendert door.
 

Amateurvoetbal

 
In de Jacks league staan ook weer veel wedstrijden op het programma met onder andere de degradatiekraker tussen kozakken Boys en jong Volendam de ploeg van Michel Langerak verkeerd in zeer zwaar weer de ploeg verloor dit weekend nog met 3-1 van IJsselmeer vogels en ook tegenstander jong Volendam verloor afgelopen weekend nipt van HHC Hardenberg. Het beloofd dus een heerlijke wedstrijd te worden op sportpark de zwaaier. Stedoco speelt een uitwedstrijd tegen staphorst, hoofdklasser Achilles veen ontmoet op eigen veld DUNO D.  Zoals u van ons gewend bent zullen wij vanaf 16:30 een compleet overzicht uitslagen naar buiten communiceren.