Selecteer een pagina

Na de bekendmaking van de nieuwe sponsor van de maand in de persoon vanPullen en Partners, stonden de volgende wedstrijden alweer voor de deur. Uiteraard kreeg Pullen en Partners wel even de aandacht die het meer dan  verdiend.voetbaluitslagen-nickdeheus.nl is namelijk mede dankzij Pullen en Partners een mega groot succes geworden, met uiterlijk om 17:00 uur een compleet overzicht van de uitslagen landelijk en regionaal.  Elk weekend bezoeken wij wedstrijden uit het amateurvoetbal en doen live verslag van deze wedstrijden via onze officiële sociale mediakanalen.

Maar een kleinschalig medium maar onze website is in een paar maanden tijd bizar veel bezocht en dat op de dagen dat mensen met een reguliere baan gewoon moeten werken. Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op. En dan roept zich al snel de vraag op.  is het aantal bezoekers ook zo ongekend hoog als er geen wedstrijden zijn? Het antwoordt is, ja zeker! Echter gaat het ons niet alleen om het aantal unieke bezoekers, maar uiteraard geeft dit alles wel een motiverend gevoel, het belangrijkste is voor ons nog altijd plezier. We hadden namelijk opnieuw prachtige nieuwe voetbalweek voor de boeg. Te beginnen in Hoornaar, waar de inhaalwedstrijd tussen Stedoco en HSV Hoek op het programma stond De ploeg van trainer Frans Adelaar kende een goede generale door een 1-2 overwinning te boeken op koploper Sparta Nijkerk. De tegenstander uit Zeeuws-Vlaanderen boekte een zeer teleurstellend resultaat door met 4-0 te verliezen van DVS Ermelo.   

Dinsdag 12 April wordt hoogstwaarschijnlijk een datum waar voetballiefhebbers nog jaren over zullen praten. Weet je nog die dinsdagavond 12 April 2022 ? in Hoornaar die wedstrijd tussen Stedoco en HSV Hoek? Wat een geweldige wedstrijd was dat he!!! op een mooi zomeravond. De wedstrijd is niet of nauwelijks begonnen als Stedoco op een 1-0 voorsprong komt via  Milad Intezar. Het tempo gaat flink omhoog en kort na de openingstreffer tekent Rick impens voor de gelijkmaker. We zijn een kwartiertje onderweg in hoornaar, HSV hoek begon stroef aan de wedstrijd maar de ploeg uit Zeeuws Vlaanderen komt er steeds beter.

En dan het doelpunt van avond, we hebben inmiddels 30 minuten gespeeld als Simon van Zeelst de bal van een meter of 20 prachtig over keeper de Jonghe heen schiet wat een Fenomenale goal. lang  nagenieten kan Stedoco echter niet want vlak voor rust wordt het alweer gelijk 2-2 door een doelpunt van Jabar Zada.

 

De 2e helft is vooral gevuld met passie, strijd en heel erg veel persoonlijke duels, je voelt aan alles dat er nog van alles gaat gebeuren.  En ja hoor na 85 minuten komt Hoek op een 3-2 voorsprong via Ruben de Jager.  Stedoco kan nu weer helemaal overnieuw beginnen en met de   inbreng van Diverse wisselspelers waaronder Joran Schröder en Vincent Verheul gaat de ploeg uit hoornaar opzoek naar in ieder geval een punt. En in de blessure tijd krijgt Stedoco wat het verdiend namelijk een punt doelpuntenmaker wie anders dan Joran Schröder, die zich met deze goal langzaam maar zeker toch echt de held van hoornaar mag gaan noemen naast teamgenoot Vincent Verheul.

Na de wedstrijd snel alle overige uitslagen verwerken en o ja er werd ook nog gevoetbald in de kwartfinale van de UEFA Champions League.  Real Madrid  Chelsea 2-3 Real Madrid halvefinalist en Villarreal schakelde Bayern München door een gelijkspel uit het vuur te slepen. vanavond worden de andere twee kwartfinales gespeeld, Op Anfield ontvangt liverpool benfica en in het Estadio Wanda Metropolitano treffen Atlético Madrid Manchester City elkaar, gezien de uitslag van (0-1) vorige week is dit op papier de mooiste wedstrijd.