Selecteer een pagina

we beginnen deze prachtige nieuwe voetbalweek op dinsdagavond in hoornaar waar de inhaalwedstrijd tussen stedoco en HSV Hoek op het programma staat. de ploeg van trainer Frans Adelaar kende een goede generale door een 1-2 overwinning te boeken op koploper Sparta Nijkerk. de tegenstander uit Zeeuws-Vlaanderen boekte een zeer teleurstellend resultaat door met 4-0 te verliezen van DVS Ermelo. het uitgebreide wedstrijdverslag is vanavond live te Volgen via onze  sociale  media kanalen.afgelopen vrijdag  won NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion met 3-1 van VVV Venlo door doelpunten van   Danny bakker en Naoufal Bannis  doet hiermee goede zaken in de strijd om de vierde periode.  Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Almere city op het programma, deze wedstrijd is uiteraard live te volgen via onze sociale mediakanalen.

afgelopen zaterdag konden wij met dank aan de Supportersvereniging van Kozakken Boys afreizen naar katwijk aan zee waar Kozakken Boys de uitwedstrijd speelde tegen Katwijk.  Een op papier altijd beladen wedstrijd al viel dit in de praktijk allemaal reuzen mee, zo kan het dus ook!   Op Sportpark De Krom werd het uiteindelijk een wedstrijd met twee gezichten waarbij beide teams niets voor elkaar onder deden. na 17 minuten spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van Jeffrey :van Nuland.

Vervolgens vergeet Katwijk de score te verdubbelen en begint ook kozakken Boys langzaam maar zeker serieuze kansen te creëren. Doelpunten vallen er in deze fase echter niet. In de twee helft, eigenlijk hetzelfde wedstrijdbeeld.Kozakken Boys krijgt nog een 100 procent kans op de gelijkmaker maar Katwijk doelman André krol   hield zijn doel op miraculeuze wijze schoon op de inzet Sven van Ingen, in de Extra tijd maakte Tim Freriks aan alle onzekerheid een einde door de 2-0 hard tegen de touwen te schieten.  Gezien de resultaten van de concurrenten, Ijsselmeervogels won met 2-4 in Tiel van TEC, GVVV Won verassend van Excelsior Maassluis (0-3). Het Worden  nu toch echt spannende weken voor de ploeg uit Werkendam wat tegen alle verwachting in, op een nacompetitie plaats staat.

 Komende weekend wacht de thuiswedstrijd tegen jong Sparta gevolgd door de uitwedstrijd tegen Spakenburg op paasmaandag. In de derde divisie zaterdag won stedoco met 1-2 op bezoek bij Sparta Nijkerk  in de hoofdklasse A zaterdag verloor achilles veen met 1-2 van ARC.  De overige uitslagen vind u natuurlijk op de competitie tabbladen op onze website.

Aanstaande donderdag, een cruciale avond voor het Nederlands voetbal op europees niveau. PSV speelde met 0-0 gelijk en Feyenoord speelde met 3-3 gelijk.Aankomend weekend staat de TOTO KNVB beker finale op het programma beide ploegen kende een goede generale repetitie door te winnen van sparta en RKC waaalwijk met name bij de Amsterdammers ging het allemaal niet van een luwen dakje. verder start in de amateurcompetities de vierde periode, het laatste ticket op een nacompetitie plaats, Op 2e paasdag zijn wij aanwezig bij SV Spakenburg – Kozakken  Boys aftrap 17:00 uur.