Selecteer een pagina

In de maand maart was De Klerk Werkendam sponsor van de maand. In de maand  april waren er ongelooflijk veel wedstrijden waardoor de sponsor van de maand april even wat later aan bod komt.

Mede dankzij Pullen en Partners is voetbaluitslagen-nickdeheus.nl een mega groot succes geworden, met uiterlijk om 17:00 uur een compleet  overzicht van de uitslagen landelijk en regionaal.  Elk weekend bezoeken wij wedstrijden uit het amateurvoetbal en doen  live verslag van deze wedstrijden via onze officiële sociale media kanalen.

maar een kleinschalig medium maar onze website is in een paar maanden tijd bizar veel bezocht en dat op de dagen dat mensen met een reguliere baan gewoon moeten werken.

Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op. En dan roept zich al snel de vraag op.  is het aantal bezoekers ook zo ongekend hoog als er geen wedstrijden zijn? Het antwoordt is, ja zeker! Echter gaat het ons niet alleen om het aantal unieke bezoekers, maar uiteraard geeft dit alles wel een motiverend gevoel, het belangrijkste is voor ons nog altijd plezier.

We beginnen deze prachtige nieuwe voetbalweek op dinsdagavond in Hoornaar waar de inhaalwedstrijd tussen Stedoco en HSV Hoek op het programma staat. De ploeg van trainer Frans Adelaar kende een goede generale door een 1-2 overwinning te boeken op koploper Sparta Nijkerk. De tegenstander uit Zeeuws-Vlaanderen boekte een zeer teleurstellend resultaat door met 4-0 te verliezen van DVS Ermelo. Het uitgebreide wedstrijdverslag is vanavond live te volgen via onze  sociale  media kanalen.  De returns in de UEFA Champions League worden voorzien van tussenstanden en eindstanden. De Europese week wordt afgesloten met Leicester City – PSV en Slavia Praag – Feyenoord.

Vanaf vrijdag staat er weer een nieuw competitieweekend voor de deur met zaalvoetbal en heel veel andere wedstrijden. Aanstaande zaterdag is er extra aandacht voor NAC Breda die een uitwedstrijd spelen tegen Almere city. Op zaterdagmiddag zijn wij aanwezig op de amateurvelden.

Persoonlijk advies dat aansluit
op uw situatie

Pullen en Partners is dé adviseur voor particulieren, ondernemers en bedrijven. U vindt bij ons adviseurs met een eigen specialisme, die precies weten wat er speelt. Zij kennen de zaken waar u mogelijk mee zit. En kennen ook de oplossingen. Zij bespreken graag uw plannen met u. Hiermee kunnen we op uw specifieke en kenmerkende wensen en behoeften inspelen en extra waarde toevoegen. Meer informatie vindt u hier https://www.pullen-partners.nl/