Selecteer een pagina

Met een heel erg druk voor de deur, nemen wij vanavond  ruim de tijd om de klerk Werkendam als sponsor van de maand maart aan te mogen kondigen.  27 jaar geleden, na mijn geboorte, werd voor mij een somber toekomstbeeld geschetst: ”….ik zou nooit kunnen praten en altijd aan bed gekluisterd zijn…”. Wat zaten ze ernaast!! Ik hoef nu niet weer mijn hele verhaal te vertellen, want inmiddels is wel bekend waarom, hoe en wanneer ik mijn website ben gestart. Na een artikel in het AD (oktober 2020) werd ik benaderd door een bedrijf dat mij wilde sponsoren. Na de eerste schrik bedacht ik dat er misschien wel meer in kon zitten: kon ik bedrijven benaderen of zij mij zouden willen sponsoren?

één daarvan is de klerk Werkendam,, mede dankzij hen bijdragen  zijn wij uitgegroeid tot een zeer bekende en succesvolle voetbaluitslagen website. intussen zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen van onze website en staan erom bekend dat wij tussen 16:30 en 17:15 alle uitslagen landelijk en regionaal naar buiten te communiceren, dit is natuurlijk elk weekend een uitdaging maar wat krijg je vervolgens een ontzettend voldaan gevoel als de door ons uitgesproken doelstelling een realistische blijkt te zijn en dat ieder weekend opnieuw. Wij hadden natuurlijk nooit durven dormen dat mede dankzij de klerk Werkendam is onze hobby uit zal groeien tot een dagelijkse bezigheid, we zeggen het de laatste maanden wel vaker,  Een hobby groeit uit tot dagelijks vele uren  bezig  zijn met mijn website… het lijkt wel een baan!

 

 

 

De klerk Werkendam is  een bedrijf met een rijke Historie

Al in de tweede helft van de negentiende eeuw werden rijs- en zinkwerken uitgevoerd in het Scheur (Zuid-Hollandse Rijndelta). Niet veel later zien we De Klerk opduiken met werken voor de afsluiting van de Zuiderzee en de drooglegging van de IJsselmeerpolders en na de watersnoodramp de Deltawerken. In de 2e helft van de 20e eeuw is de transformatie naar de constructieve waterbouw gemaakt. In 2003 werd het water als leidraad doorgetrokken naar het land met de komst van het staalconstructiebedrijf. Zo zien we een onderneming die haar blauwe basis heeft doorgevoerd in een grote diversiteit.

Missie & Visie

Als u met De Klerk zaken doet zult u merken dat er zoiets bestaat als het De Klerk DNA. Wat dat is? De sleutelwoorden zijn: oplossingsgericht, proactief, no-nonsense, betrouwbaar en maatschappelijk verantwoord. We streven naar een langetermijnrelatie met alle partijen waar wij voor werken en die voor ons werken. We willen een landelijke speler zijn op de civiele markt met focus op waterbouw en staalconstructie. De nauwe samenwerking tussen deze businessunits stelt ons tot veel in staat. Zo realiseren wij grootschalige projecten, ook door het bundelen van krachten met partners. Innovatief en voortdurend op zoek naar nieuwe wegen om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren.