Selecteer een pagina

Gisterenavond kende voetbaluitslagen-nickdeheus.nl wederom een bom volle agenda met WK-kwalificatie Europa, vriendschappelijke wedstrijden en inhaalwedstrijden in de zaterdag afdelingen van het amateurvoetbal.  Echter was de keuze om alle wedstrijden eenmalig net als vroeger vanuit huis te volgen niet moeilijk, wetende dat Jong Oranje om 18:45 een cruciale wedstrijd speelt tegen de leeftijdsgenoten van Zwitserland.

Nederland controleerde in Deventer,maar stichtte pas laat in de eerste helft   gevaar.Taylor stuitte op doelman Saipi, Buitinks goal werd afgekeurd en na een mooie aanval kopte Van den Berg naast.Nadat Bakker de lat had geraakt en een treffer van Brobbey was afgekeurd,kreeg Burger rood.Dat leidde tot een Zwitsers overwicht,maar mede dankzij Scherpen bleef het 0-0.Oranje krabbelde op en na een bal o de paal van Taylor tikte en  krulde debutant Tavsan  mooi raak.

Direct na de wedstrijd snel de opstellingen verzamelen en we zijn klaar voor de oefeninterland tussen Nederland en Duitsland. Zoals verwacht een heerlijke wedstrijd om naar te kijken, beide teams zochten massaal de aanval en gunnen elkaar niet of nauwelijks de tijd  waardoor het tempo van de wedstrijd vanaf minuut een ontzettend hoog lag. een wedstrijd waarin Frenkie de Jong waar eens een keer als  motor van Oranje mocht Fungeren, werkelijk een genot om naar te kijken. De Duitsers zetten Oranje flink onder druk en   met veel positiewisselingen op het verkeer de been. Oranje was  daarbij behoorlijk slordig  in de opbouw, dit alles maakte het er allemaal niet  makkelijker op.De grootste kansen voor  rust waren dan ook voor Duitsland.

Werner was met een kopbal op de lat het dichtst bij een goal.Aan de anderekant schoot de ontsnapte Malen in het  zijnet en bediende hij de vrijstaande Malacia niet goed.Op slag van rust vond Müller wel het net.Hij knalde hard raaktoen de bal voor zijn voeten viel.  In de rust van de wedstrijd tussen Nederland en Duitsland snel alle uitslagen vanuit het zaterdagamateurvoetbal op de website verwerken we zagen onder meer almkerk winnen van sliedrecht door twee doelpunten van  Quinton Eugenia (9-82) dit was de eerste overwinning voor de ploeg van het land van Heusden en Altena voor sliedrecht de tweede deze week, de ploeg verloor afgelopen weekend met een minimaal verschil van concurrenten Zuidvogels HSV de (0-1).  GVVV Veenendaal zette in eigen huis SV spakenburg verassend opzij het werd maar liefst 4-0, Ook Ijsselmeervogels pakte de volle buit op sportpark de westmaat wonnen de vogels met 1-0 van de treffers.  Zo blijft alles lekker dicht bij elkaar in de Jack’s League.

Oranje was ook in het tweede bedrijf  de onderliggendepartij,maar na een dubbele wissel,met  Bergwijn en Klaassen voor Malen en de onzichtbare Berghuis,veranderde dat.Bergwijn schoot snoeihard raak na goed terugleggen van Dumfries.Nederland namhet heft in handen,zag de VAR een aan  Depay gegeven strafschop terugdraaien en was in een hectische slotfase nog   een aantal maal dicht bij de winst.Kortom  een wedstrijd met genoeg elementen waar onze bondscoach mee verder kan werken richting het WK. op 3 Juni start de NATIONS LEAGUE met de uitwedstrijd tegen België. Vanaf aanstaande vrijdag staat er weer een reguliere competitie ronde op het programma volg onze website en sociale voor update over live verslagen en al het andere voetbalnieuws vanuit binnen en buitenland.