Selecteer een pagina

droom wordt werkelijkheid

voetbaluitslagen-nickdeheus.nl word ook afgelopen weekend weer massaal bezocht bovendien is het aantal volgers op sociale media fors gestegen. Zoals wij als al zovaak hebben aangegeven in onze voorbeschouwingen, het aantal bezoekers is voor ons alleen maar een hele mooie bijkomstigheid.  Wij kunnen  namelijk nooit van zijn leven de concurrentie aan gaan met bijvoorbeeld de NOS. Desondanks was het aantal bezoekers dit weekend weer ongekend hoog, wat dat betreft is onze droom meer dan uitgekomen Een hobby groeit uit tot dagelijks vele uren  bezig  zijn met mijn website… het lijkt wel een baan! 

dit was het weekend 

Het weekend begon weer eens een keer ouderwets met de reis naar sporthal de oosterbliek waar ZVG/Cagemax heren 1 de thuiswedstrijd speelde tegen OACN-BOYS. Na twee keer twintig minuten voetballen in een bijzonder intensief tempo konden we de Eindstand van 2-2 noteren.,,In Amsterdam wisten de dames  van ZVG/Cagemax met 1-4 te winnen van Os Lusitanos/Teamsport Equip . Op  zaterdagavond  zagen we het Nederlands elftal met 4-2 winnen van Denemarken met als hoogte punt  de terug keer van de Deen Christian Eriksen. Het Nederlands elftal verdiende heel veel complimenten voor het bijzonder frisse veldspel, maar kregen toch ook weer kinderlijk in eenvoudig de doelpunten om de ogen. Ook in opbouw gingen er nog regelmatig dingen niet helemaal volgens plan. Dingen die op dit niveau ook al is het een oefeninterland niet mogen gebeuren.

 

de motivatie om ten kosten van alles actueel te  blijven

Om alles te kunnen combineren kozen wij er voor om naar Wijk en Aalburg af te reizen voor een liveverslag van de Derby tussen Wilhelmina’26 en Altena.waar beide teams Geconfronteerd werden met  een hobbelig en dus bijzonder moeilijk bespeelbaar  veld op De Ebbe verdienden de 22 spelers wel de complimenten voor de manier waarop  beide teams de strijd met elkaar aan gingen, er was dan ook niet echt een duidelijke winnaar aan te wijzen.

Altena begon   scherper dan Wilhelmina’26, dat  de laatste weken indruk maakte met de overwinningen op Wieldrecht en SVW. Kort na het begin was er al    grote  paniek in de tent bij de geelhemden. Nadat Eddy Wijtvliet in de onrust over het been van Jarno Kraaij tuimelde, lag de bal op de stip. Patrick Zwart wist er wel raad mee en stuurde keeper Carlo van den Beukel naar de verkeerde hoek (0-1).  Wilhelmina’26 bleef het bij dreigen uit vrije trappen en de hoekschoppen. Vijf minuten voor rust sloeg Altena voor de tweede keer toe na een snelle omschakeling. Julian Geelhoedt dook de ruimte in en liet de   Wilhelmina’26 doelman volledig kansloos (0-2). zo zien we maar weer eens een keer dat elke week anders kan zijn

In de 2e helft komt de spanning terug in de wedstrijd als . De net in het veld gekomen Gerbrand Vos liedt zich direct  gelden. Hij toonde zich wel scherp voor de goal en schoot de 1-2 binnen. Het werd meteen feller en onvriendelijker binnen de lijnen. Een vrije trap van Kevin van Esch bokste keeper Rob de Groot knap uit de hoek. De Wijk en Aalburgers gaven niet op  en  bleven aandringen, heerlijk voor de wedstrijd natuurlijk Samuel Hartgers verzuimde echter de gelijkmaker te noteren.  Een laatste uithaal van Gerbrand Vos verdween ook over het Nieuwendijkse doel.

uitslagen verzamelen, eerste zege Max verstappen

Achilles veen won opnieuw, dit keer werd FC Rijnvogels verslagen op sportpark de hanen weide. Sliedrecht verloor op eigen veld de topper tegen Zuidvogels HSV de met 0-1.  De wedstrijd tussen Stedoco en HSV hoek werd afgelast.Om 17:15 waren wij weer helemaal compleet en volgde de gebeurtenissen in TIEL vervolgens nog even… Kozakken Boys staat inmiddels met negen op het veld. Ondertussen weer terug in Nieuwendijk kregen wij een twitter binnen, TEC – Kozakken Boys 0-1 het enige doelpunt werd gemaakt door Frenk Keukens. Terug kerende in Werkendam zal de overwinning uitgebreid gevierd zijn. Op  Sportpark Weltevreden was de pas 17 jarige Stan van Tilborg  weer eens een keer goud waard voor zijn GRC 14 ditmaal nam hij maar liefst twee doelpunten voor zijn rekening. 

Op zondag waren getuigen van de topper in de vierde klasse C zuid1 tussen de kasteel club Dussense Boys en RFC.  Dussense Boys kende een moeilijk middag waarin het vooral tegen zichzelf speelde  want het vergat de zelfgecreëerde kansen daadwerkelijk te verzilveren. Dussense Boys kwam zelfs op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Harry Sassen Maar zijn   GOAL  werd afgekeurd vanwege buitenspel,  onterecht overigens.Op het half uur kwam de 0-1 voor RFC uit de lucht vallen na mistasten in de Dussense verdediging. Jari Langermaat rondde af voor de 0-1. We sloten het weekend in stijl af met de SaudiArabianGP.het werd werkelijk een fantastisch gevecht tussen  Leclerc en Max verstappen. De Nederlander wist Charles Leclerc in de laatste drie rondes voor het einde te passeren.  

Nederland – Duitsland en meer 

Na een druk voetbalweekend, staan er vanavond wederom inhaal wedstrijden op het programma ook wordt er gevoetbald door verschilende nationale teams. Nederland – Duitsland aftrap 20:45. Eerder op de avond komt Jong oranje in actie, om 18:45 is in Deventer Zwitserland de tegenstander een duel wat ten kosten van alles gewonnen zal moeten worden. Houd onze sociale media dus goed in de gaten voor live update van wedstrijden en nog veel meer.