Selecteer een pagina

Met een interland weekend voor de deur zou je zeggen dat voetbaluitslagen-nickdeheus.nl een rustig voetbalweekend kende, maar niets is minder waar… op de amateurvelden werd er namelijk gewoon gevoetbald en wat te denken van de SaudiArabianGP.Het weekend begon weer eens een keer ouderwets met de reis naar sporthal de oosterbliek waar ZVG/Cagemax heren 1 de thuiswedstrijd speelde tegen OACN-BOYS.

Na een heerlijke pot zaalvoetbal vol passie, strijd en heel veel emoties stond na twee keer twintig minuten de Eindstand van 2-2 op het scorebord.  Met name aan de kant van de Gorinchemse ploeg was de teleurstelling duidelijk zichtbaar.  Na afloop van de wedstrijd stond de speelwijze heel erg ter discussie, wij speelde veel te veel breed en terug zonder te spelen met de juiste intensiteit. Bovendien geef je een 2-1 voorsprong onnodig weg, ongelooflijk riepen de spelers van ZVG luidkeels op weg naar de kleedkamer Vanaf nu zijn we afhankelijk van de resultaten van andere ploegen zo luiden de conclusie,,In Amsterdam wisten de dames  van ZVG/Cagemax met 1-4 te winnen van Os Lusitanos/Teamsport Equip.

voetbal op zaterdag

 

Op zaterdag waar wij aanwezig bij de derby tussen Wilhelmnina’26 en Altena, wij wilde echter graag afreizen naar TIEL waar SV TEC de thuiswedstrijd speelde tegen concurrenten Kozakken Boys. Maar helaas het aanvangstijdstip van deze wedstrijd was 15:30 dit is uiteraard niet te combineren met de website.  Wij willen onze bezoekers namelijk vanaf 16:30 uur zoveel mogelijk voorzien van alle uitslagen.

Om alles te kunnen combineren kozen wij er voor om naar Wijk en Aalburg af te reizen voor een liveverslag van de Derby tussen Wilhelmina’26 en Altena.waar beide teams Geconfronteerd werden met  een hobbelig en dus bijzonder moeilijk bespeelbaar  veld op De Ebbe verdienden de 22 spelers wel de complimenten voor de manier waarop  beide teams de strijd met elkaar aan gingen, er was dan ook niet echt een duidelijke winnaar aan te wijzen.

Altena begon   scherper dan Wilhelmina’26, dat  de laatste weken indruk maakte met de overwinningen op Wieldrecht en SVW. Kort na het begin was er al    grote  paniek in de tent bij de geelhemden. Nadat Eddy Wijtvliet in de onrust over het been van Jarno Kraaij tuimelde, lag de bal op de stip. Patrick Zwart wist er wel raad mee en stuurde keeper Carlo van den Beukel naar de verkeerde hoek (0-1).  Wilhelmina’26 bleef het bij dreigen uit vrije trappen en de hoekschoppen. Vijf minuten voor rust sloeg Altena voor de tweede keer toe na een snelle omschakeling. Julian Geelhoedt dook de ruimte in en liet de   Wilhelmina’26 doelman volledig kansloos (0-2). zo zien we maar weer eens een keer dat elke week anders kan zijn

In de 2e helft komt de spanning terug in de wedstrijd als . De net in het veld gekomen Gerbrand Vos zich direct laat gelden. Hij toonde zich wel scherp voor de goal en schoot de 1-2 binnen. Het werd meteen feller en onvriendelijker binnen de lijnen. Een vrije trap van Kevin van Esch bokste keeper Rob de Groot knap uit de hoek. De Wijk en Aalburgers gaven niet op  en  bleven aandringen, heerlijk voor de wedstrijd natuurlijk Samuel Hartgers verzuimde echter de gelijkmaker te noteren.  Een laatste uithaal van Gerbrand Vos verdween ook over het Nieuwendijkse doel.

 

 

Direct na de wedstrijd verzamelde wij uiteraard weer alle uitslagen en zagen onder andere Achilles veen winnen, dit keer werd FC Rijnvogels verslagen op sportpark de hanen weide. Sliedrecht verloor op eigen veld de topper tegen Zuidvogels HSV de met 0-1.  Om 17:15 waren wij weer helemaal compleet en volgde de gebeurtenissen in TIEL vervolgens nog even… Kozakken Boys staat inmiddels met negen op het veld. Ondertussen weer terug in Nieuwendijk krijgen een twitter binnen, TEC – Kozakken Boys 0-1 het enige doelpunt werd gemaakt door Frenk Keukens. Terug kerende in Werkendam zal de overwinning uitgebreid gevierd zijn. Op  Sportpark Weltevreden was de pas 17 jarige Stan van Tilborg  weer eens een keer goud waard voor zijn GRC 14 ditmaal nam hij maar liefst twee doelpunten voor zijn rekening.

Op zaterdagavond zagen we het Nederlands elftal met 4-2 winnen van Denemarken met als grote punt uiteraard de terug keer van de Deen Christian Eriksen. Het Nederlands elftal verdiende heel veel complimenten voor het bijzonder frisse veldspel, maar kregen toch ook weer kinderlijk in voudig de doelpunten om de ogen. Ook in opbouw gingen er nog regelmatig dingen niet helemaal volgens plan. Dingen die op dit niveau ook al is het een oefeninterland niet mogen gebeuren.

 

 

 

 

een sportweekend in stijl afsluiten

Op zondag waren getuigen van de topper in de vierde klasse C zuid1 tussen de kasteel club Dussense Boys en RFC.  Dussense Boys kende een moeilijk middag waarin het vooral tegen zichzelf speelde  want het vergat de zelfgecreëerde kansen daadwerkelijk te verzilveren. Dussense Boys kwam zelfs op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Harry Sassen Maar zijn   GOAL  werd afgekeurd vanwege buitenspel,  onterecht overigens.

 

Op het half uur kwam de 0-1 voor RFC uit de lucht vallen na mistasten in de Dussense verdediging. Jari Langermaat rondde af voor de 0-1. We sloten het weekend in stijl af met de SaudiArabianGP.het werd werkelijk een fantastisch gevecht tussen  Leclerc en Max verstappen. De Nederlander wist Charles Leclerc in de laatste drie rondes voor het einde te passeren.  Ook komende week wordt er weer volop gevoetbald met bijvoorbeeld morgenavond, de vriendschappelijke interland tussen Nederland en Duitsland, Ook Jong  Oranje komt in actie om 18:45 is in Deventer Zwitserland de tegenstander een duel wat ten kosten van alles gewonnen zal moeten worden.