Selecteer een pagina

Het afgelopen sportweekend is nog maar amper achter de rug of de volgende wedstrijden staan alweer voor de deur, niet alleen in de top werd er gisteravond gevoetbald maar ook op de amateurvelden, helaas kunnen niet overal tegelijk aanwezig zijn. Voetbaluitslagen-nickdeheus,nl reisde af naar Werkendam voor de inhaalwedstrijd tussen Kozakken Boys en AFC en collega Davy van Genderen hield de wedstrijd tussen Stedoco en VVOG in de gaten.

Voor Kozakken Boys stond gisteren de inhaalwedstrijd tegen het AFC  van radiocommentator icoon Jack van Gelder op de agenda.  De agenda van de heer van Gelder is nog steeds goed gevuld, want hij melden ons gisterenochtend vroeg dat hij niet op sportpark de Zwaaier aanwezig zou zijn, en vroeg zich vervolgens af waar hij de wedstrijd kon volgen, Waarop voetbaluitslagen-nickdeheus.nl antwoorden meneer van Gelder, volg de wedstrijd via ons kanaal en mis geen enkele update van wedstrijd, dat was weer even een mooi pr-moment voor ons! Na de verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Noordwijk, 0-1 door een doelpunt van Emiel Wendt. Worden het langzaam maar zeker de weken van de waarheid voor de ploeg van Interim-trainer Michel Langerak. al is er natuurlijk inmiddels wel duidelijkheid gekomen over wie volgend seizoen aan het roer staat bij de werkendammers. Scott Calderwood is namelijk met ingang van volgend seizoen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Kozakken Boys, alleen de vraag luid steeds nadrukkelijker op welk niveau dat gaat zijn.

Kozakken Boys had de zaken ruim zestig minuten onder controle. De eerste kans was wel voor AFC. De zwaaier hield zijn hard alweer vast en er klinkt dan ook een harde zocht van opluchting als Keeper Mike van de Meulenhof knap redding weet te brengen. Aan de andere kant een mogelijkheid voor Leon Bot na een voorzet, maar zijn inzet gingOver het doel van de Amsterdammers. De inkoppende Gwaeron Stout had na een voorzet van Fred Keukens meer succes. ‘Stoutje’ kopte de 1-0 hard en overtuigend tegen de touwen. In de tweede helft kreeg Johnny Lommers de kans om de voorsprong te verdubbelen. De spits strandde op de keeper. Vervolgens kwam AFC op gelijke hoogte (1-1) door een eigen doelpunt van Gino Creutzberg. Drie minuten later werd het zelfs 1-2 door Daniel Zoutberg.

In de slotfase maakte dezelfde Zoutberg er nog 1-3 van voor AFC. Door deze overwinning zien we AFC terug op de twee plaats en is het de vraag of het zelfs de koppositie nog zou kunnen gaan aanvallen de komende periode. Qua spelopvatting is dit zeker mogelijk, bovendien treffen Katwijk en AFC elkaar binnenkort.  Voor kozakken Boys is het alarmfase één met een uitwedstrijd tegen concurrenten TEC gevolgd door een thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Één geluk voor Kozakken Boys concurrenten GVVV en Ijsselmeervogels verloren hun inhaalwedstrijd ook, Direct na de wedstrijd verzamelde wij uiteraard weer alle overige uitslagen en zagen onder meer Stedoco met 1-4 verliezen van VVOG. Met deze nederlaag mogen we best concluderen dat de ploeg uit hoornaar een wisselvallig seizoen kent. Afgelopen zaterdag won de ploeg van Frans Adelaar nog met maar liefst 1-4 van DOVO in Veenendaal.  Aanstaande zaterdag komt HSV Hoek naar de Groeneweg.

 

 

 

 

Vanavond hebben we onder andere GVV Unitas – Blauw geel 38 en Dongen Hoogland.