Selecteer een pagina

Waar wij   afgelopen  vrijdag   er voor kozen om  een keer thuis te blijven.  vanwege de eredivisiewedstrijd tussen SC Cambuur en Ajax was ook   afgelopen vrijdag de situatie rondom hoofdtrainer Henk de Jong logischerwijs   het  gesprek van de dag   Ook wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om hem nogmaals heel veel sterkte te wensen en wij  hopen hem snel weer op het veld te zien bij zijn SC Cambuur. dan gaan we hoe raar het misschien ook is, over tot de orde van de dag met wederom een bomvolle voetbalweek.

 Dinsdagavond speelt Ajax in de Champions league tegen de Portugese topclub  Benfica.  de   Amsterdammers  kennen moeizame weken in de eredivisie met nipte overwinningen op RKC en SC Cambuur  en zelfs een verrassende nederlaag in de adelaarshorst . het duel in de Champions league zal dus  geen gesneden koek worden voor de ploeg van Erik ten Hag.   benfica zal met veel vertrouwen afreizen naar Amsterdam want de ploeg van trainer  Nelson Verissimo zit in de winning mood. dit  duel is vanavond live op onze sociale media kanalen te volgen.

Woensdagavond staat de premier league topper tussen Arsenal en Liverpool  op het programma dit duel is   om 21;15 bij ons te volgen. hierdoor zal er beperkt aandacht worden gegeven aan de Champions league wedstrijden, donderdag is er weer een heerlijke Hollandse avond op het 3de Europese  podium  met o,a PSV Feyenoord Vitesse en AZ. 

Zondag staat de enige echte klassieker van ons land op het programma. dit is een duel waar beide supporters groepen  al reikhalzend naar uit kijken bovendien kent deze wedstrijd sinds lange tijd weer vele  belangen. met de titelstrijd in het achterhoofd zal deze wedstrijd misschien wel voor beide teams  van cruciaal belang zijn. Scheidsrechter Danny Makkelie zal deze wedstrijd in goede banen moeten leiden.

uiteraard is er ook aandacht voor De start van het nieuwe F1 seizoen te beginnen met de BahrainGP met dank aan viaplay kunnen we ook dit seizoen weer genieten van Max Verstappen, en na de race moeten we ons alweer op maken voor de voetbalwedstrijd waar mede titelkandidaat PSV om 16;45 in het eigen Phillips Stadion  Fortuna ontvangen. aansluitend  om 20;00 zal het Willem II  van  kersvers trainer Kevin Hofland   in het eigen  koning Willem II stadion AZ nog ontvangen.