Selecteer een pagina

Schildersbedrijf Pruijssen uit Almkerk was een van de eerste sponsoren. Hierna  is het enorm  snel gegaan. We mogen dan ook gerust zeggen dat mede dankzij Schildersbedrijf Pruijssen uit Almkerk onze website een groot succes is geworden.  Inmiddels hebben wij kunnen investeren in bedrijfskleding waardoor voetbaluitslagen-nickdeheus.nl zich weer meer professioneel kan presenteren. 

 

Rijke historie 

Schildersbedrijf Pruijssen is een familiebedrijf dat in 1968 is opgericht. Vader Hans Pruijssen is toen het schilderbedrijf begonnen in Nieuwendijk. In de beginperiode heeft hij een knecht gehad en later heeft hij jaren alleen gewerkt. Moeder Jennie Pruijssen heeft vanaf het begin de schilderswinkel gerund, met af en toe wat hulp.

Later is het bedrijf uitgebreid met een extra schilderswinkel in Almkerk. Zoon Jan is daar ingestapt en heeft de winkel een jaar gerund. Jan is daarna weer mee gaan schilderen in het bedrijf, waar Hans en ook broer Erwin werkzaam waren. Sinds 2006 is de winkel in Nieuwendijk opgeheven.

Het schildersbedrijf bestaat uit 2 schilders die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Kwaliteit door de juiste voorbereidingen toe te passen, en service door als de klant belt,  het zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Daarnaast zijn zij een breed inzetbaar bedrijf dat naast schilderen, ook glas zet en behangt.

 

Het schilderwerk dat zij uitvoeren is zowel nieuwbouwschilderwerk als onderhoudsschilderwerk. Zij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven. 80% van het schilderwerk is onderhoud en dat voornamelijk bij particulieren. Pruijssen gebruikt uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten en werkt veel met het merk Wijzonol Vakverven, maar ook Sikkens wordt regelmatig  gebruikt.Glaszetten valt ook onder de portefeuille. De volgende soorten glas worden gezet. Ook voor behang werkzaamheden bent u bij hen aan het goede adres.

 

 

 

Contact

  • Adres
  • Kruisstraat 24
  • 4286 AN  Almkerk

Facebook

Mis niets over Pruijssen:

Volg ons op Facebook