Selecteer een pagina

Het voetbalweekend begon dit keer met het ophalen van nieuwe bedrijfskleding, het plaatje is dus nu helemaal compleet. Dit alles met dank aan Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame en natuurlijk hebben ook alle overige sponsoren weer een bijdragen geleverd aan deze investering in het kader professionele presentatie op wedstrijddagen of andere gelegenheden waar voetbaluitslagen-nickdeheus.nl aanwezig moet of wil zijn.

 

 

 

 

 

 

Rond 20:00 arriveerde wij bij sporthal de oosterbliek, waar ZVG/Cagemax dames 1 in de laatste 15 seconde van een fantastische pot zaalvoetbal met 1-0 verloor van TPP Feyenoord futsal het enige doelpunt werd gemaakt door Sherallin Henriquez. Een wedstrijd waarin de  ploeg van Francisca Schols gezien het speelbeeld net iets meer kreeg dan dat men uiteindelijk verdiende.

Voorafgaande aan de wedstrijd Altena – Sleeuwijk heeft voetbaluitslagen-nickdeheus.nl uitgebreid gesproken met Alexander Mc Dermott die na dit seizoen de overstap maakt naar GVV Unitas. De ploeg uit gorinchem staat momenteel op de derde plaats in de derde divisie zondag en won gisteren met 1-2 van DEM waardoor plekken 1 en ook nog eens in het zicht blijven.

Mc Dermott kijkt vooral heel erg uit naar zijn nieuwe uitdaging, ik ben vooral benieuwd waar mijn plafon ligt, glimlachte hij al vol concentratie op de wedstrijd van vanmiddag tegen Sleeuwijk.  Een mooi voorbeeld van een zeer talentvolle voetballer die netjes de lokale media te woord  staat en tegelijkertijd gespannen is voor de wedstrijd die gespeeld gaat worden.De derby tussen Altena en Sleeuwijk was bijna een kopie, de Nieuwendijkers namen in de 2e helft de touwtjes in handen, mede dankzij een discutabele penalty wist de ploeg van Johan van der werff uiteindelijk met 4-1 te winnen.

 

In de eerste helft creëren beide teams maar serieuze kansen Tot de zestien loopt het allemaal op rolletjes maar wat dan?  En Na een kwartier is daar ineens weer Altena jeugd talent Jorik Zuidweg hij reageert zeer attent op een lange bal en liftte de bal  over keeper Stefan Lankhaar heen (1-0.Halverwege de eerste helft liet Sleeuwijk de gelijkmaker liggen. Lennard Pierhagen knikte een vrije kopkans na een corner naast. In de tweede helft komt buurman sleeuwijk verdiend op gelijke hoogte nadat Jeffrey Molhoek onderuit werd gehaald binnen de zestien door Jovanny van Maastricht. Vanaf elf meter schoot Molhoek zelf de 1-1 binnen. de derby  is meteen echt los en het tempo explodeerde. Een pegel van Sleeuwijker Bratley de Boon scheerde rakelings langs de kruising. Aan de andere kant krijgen we te maken met een zeer discutabel moment een vermeend handsballetje. Scheidsrechter Stan Hermans wees tot ongenoegen van de Sleeuwijkers zeer gedecideerd naar de strafschopstip Daarmee kon jeugd talent  Jovanny van Maastricht zijn eerdere fout goed maken door de 2-1 op het scorebord te zetten.

Even later voorkwam Ruben Siland de doorstoot van Altena en haalde de bal nog van de lijn. Een kwartier voor tijd was het wel raak. Nadat Julian Geelhoedt tegen de lat mikte, benutte Alexander Mc Dermott de rebound voor de 3-1.De 4-1 die nog volgde was de mooiste goal van de wedstrijd. In een flitsende omschakeling katapulteerde Corné van Rosmalen de bal in het Sleeuwijkse doel voor de 4-1.

voetbal op zondag 

 

Op zondag werkte voetbaluitslagen-nickdeheus.nl weer een keertje thuis en bekeek via ESPN wedstrijden als AZ – Feyenoord 2-1 een overwinning waarmee AZ de ploeg uit Rotterdam zuid nadert tot drie punten. Vervolgens had PSV het bijzonder lastig tegen Sparta Rotterdam, maar desondanks won de ploeg van Roger Schmidt wel onder door een prachtinge doelpunt van Mauro Jaqueson Júnior Ferreira dos Santos.

Om 16:45 uur speelde Go Ahead Eagles in de eigen De Adelaarshorst de thuiswedstrijd tegen Ajax, en tot grote verbazing van iedereen won de ploeg uit Deventer met 2-1. Een uitslag waarmee de competitie zeker nog niet beslist is, met PSV die serieus op de deur klopt.  Bovendien ontmoeten Ajax en Feyenoord(een weekend voor de interland breek). En in mei volgt dan ook nog eens Feyenoord – PSV. Later in deze maand hebben wij ook nog, AZ Ajax en Vitesse Ajax op de agenda staan. 

En voor het eerst sinds een hele tijd hadden we weer een 20:00 uur wedstrijd op de zondagavond in de persoon van SC Heerenveen – FC Utrecht, Eindstand 1-2 een uislag waarmee de wedstrijd van aankomend weekend in tilburg heel erg belangrijk wordt voor de Friezen in de strijd tegen degradatie De wedstrijd Willem ll SC Heerenveen begint zaterdag 5 maart om 16:30 uur.