Selecteer een pagina
Voetbaluitslagen-nickdeheus.nl is vanavond aanwezig bij de inhaalwedstrijd tussen GVVV en Ijsselmeervogels, een wedstrijd uit speelronde 14
Vanavond staat er overigens ook  weer een heerlijke champions league avond op het programma, met  Villarreal Juventus en Chelsea spelend op het eigen Stamford Bridge tegen Lille.
 
Wij  richten ons op de confrontatie tussen Atletico Madrid en Manchester United van morgenavond.
De ploeg van trainer Diego Simione Zal met gemixte gevoelens naar dit duel toeleven want de Club uit Madrid wist afgelopen weekend  wel te winnen van osasuna maar een paar dagen eerder ging de regerend kampioen van Spanje onderuit tegen Levante.Manchester united zal met veel vertrouwen afreizen richting Madrid want de ploeg van trainer Ralf rangnick wist in korte tijd twee keer achter elkaar te winnen.
op het zelfde moment staan in het Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) Benfica en Ajax tegen over elkaarBenfica is een uiterst vervelende ploeg om tegen te spelen omdat het resultaat bij de ploeg van trainer verrisimo voorop staat. We hoeven dus waarschijnlijk geen mooi voetbal te verwachten van de Portugezen . Wij verwachten dat Benfica Ajax zal gaan ontregelen en hier en daar een counter zullen plaatsen Ajax zal hier dus iets tegen over moeten zetten iets wat ze in de competitie overigens uitstekend doen.