Selecteer een pagina

We gaan deze week weer uitgebreid voorbeschouwen op de week die voor ons ligt. We beginnen met de kraker van de Dinsdagavond. Waar twee  Europese grootmachten    elkaar treffen op het allerhoogste niveau  het strijdtoneel van vanavond is het Parc Des Princes.   Het is dus al met al een wedstrijd waar alle voetballiefhebbers reikhalzend naar uit kunnen kijken. Op woensdagavond treffen Leipzig en Bayern München elkaar. van deze wedstrijd zullen wij uiteraard ook weer  uitgebreid verslag doen op ons twitter kanaal..

donderdag staat er weer een mooie voetbalavond op het programma voor twee Nederlandse clubs. Vitesse zal het in de play off ronde van de de confrence league  het Oostenrijkse Rapid Wien treffen. PSV treft in deze play off ronde  het Israëlische Macabbi tel Aviv.

We gaan het nu even uitgebreid hebben over het zaalvoetbal in de regio. Wij maakte eerder deze week bekend dat wij ook volgend seizoen weer  als fotograaf in sporthal de oosterbliek te vinden  zijn. om mooie plaatjes te schieten van de  wedstrijden van zowel de heren als de  dames. Zo waren wij ook afgelopen vrijdag weer getuigen van een heerlijk zaalvoetbal gevecht. waarbij de ploeg van Johan van der hoek en Mark kortlever wederom veerkracht toonde door terug te komen van een achterstand.   de Eindstand van deze confrontatie was  2-3.

aanstaande vrijdag wacht de dames van ZvG cagamax de uitwedstrijd tegen de nummer twee van de competitie het  Amsterdamse Os Lusitanos.  aanstaande vrijdag zijn wij zelf aanwezig bij de topper in de 1E  divisie B tussen  nummer twee ZVG cagamax en koploper ZVV Eden. het verschil op de ranglijst bedraagt vijf punten.

 Aankomend weekend staat er weer een bomvolle speelronde in het Amateur voetbal wij besteden uitgebreid aandacht aan  de derby tussen Woudrichem en Altena op Sportpark  het Bolwerk  staat dit duel  onder  onder leiding van  arbiter Uitterhoeve. in Werkendam word er om 15;00 afgetrapt bij het duel tussen Kozakken boys en Rijnsburgse boys. de ploeg van trainer Michel Langerak won afgelopen weekend in de slotminuten met 2-1  van  de treffers.Ook staat  er in de eredivisie weer een volle speelronde op het programma. waarin koploper ajax laagvlieger willem II zal treffen  het srijdtoneel van dit affiche is het koning willem II stadion.