Selecteer een pagina

 Vandaag gaan we weer uitgebreid voorbeschouwen op de week die voor ons ligt. we beginnen met een Brabants onderonsje, die onder leiding staat van scheidsrechter van de kerkhof. de thuisploeg wist de dennenappel 9 keer in haar rijke geschiedenis te winnen waar  de ploeg uit Breda de beker voor het laatst in 1973 wist te winnen.echter wist NAC wel vaker te stunten in Eindhoven de ploeg van trainer de Graaf zal het er alles aan gelegen zijn om dit kunstje te herhalen.

 

Ajax-Vitesse,soap Marc Overmars

In Amsterdam staat woensdagavond ook een mooie ontmoeting op het programma.

waar het eigenlijk om de bekerkraker tussen Ajax en Vitesse zou moeten gaan klinkt rondom de Johan Cruijff Arena maar een naam Marc Overmars. de directeur voetbalzaken zou meerdere malen schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. vast staat dat de naam Ajax heel veel schade is toegebracht door dit verschrikkelijke vergrijp. los van het feit  dat het verschrikkelijk is voor het bedrijf Ajax is het natuurlijk het meest verschrikkelijk voor de slachtoffers dat mag wat ons betreft wel is wat vaker belicht worden. en  hoe moeilijk en raar het misschien ook is gaan we verder met de orde van de dag want er  staat natuurlijk ook gewoon  nog een wedstrijd op het programma. Een wedstrijd die voor beide ploegen van een zeer  groot belang is want de Amsterdammers hebben honger naar prijzen en Vitesse wil de tweede KNVB beker toevoegen aan de prijzenkast.

RKC-AZ

op hetzelfde tijdstip staat er in Waalwijk ook een  uiterst belangrijke wedstrijd op het programma namelijk een ontmoeting tussen  RKC en AZ. de ploeg van trainer Oosting zal de goed draaiende van ploeg uit Alkmaar willen stoppen terwijl de ploeg van trainer Janssen zich zo graag wil verzekeren van Europa League voetbal maar dan zullen er nog wel wat hordes genomen moeten worden.

 

N.E.C Go Ahead Eagles en olympische spelen

Op donderdavond staat in de Govert de ontmoeting tussen NEC en Go Ahead Eagles op het programma. Deze twee ploegen zijn niet heel  ervaren in het spelen van kwartfinales. Maar de twee eredivisionisten  zullen dit als een uitgelezen mogelijkheid zien op bekersucces. los van al het bekergeweld gaat de bal ook weer rollen in de Engelse Premier League. Wij zullen deze week ook van deze competitie u zoveel mogelijk voorzien van een uitgebreid wedstrijdverslag, uitsluitend op on twitterkanaal.   uiteraard is er ook vandaag weer aandacht voor  olympische spelen  in Peking waar Kjeld Nuis zojuist Goud pakte op de 1.500, zilver was er voor Krol. Morgen vindt er een rust dag plaats in het schaatsen. Wel is er onder meer shorttrack.

Geschreven door Davy van genderen en Nick de Heus