Selecteer een pagina

Ajax – BVV Barendrecht

Ook de afgelopen periode heeft voetbaluitslagen-nickdeheus.nl weer niet stil gezeten. In het buitenland rolt de bal namelijk alweer sinds begin januari en natuurlijk blijven ook actief met allerlei transfer nieuwsberichten en interviews met spelers. Zo hebben wij gissteren Werkendammer Kevin Cornet geïnterviewd.   Hij zal komende zomer de overstap gaan maken van BVV Barenrecht terug naar zijn geliefde clubje kozakken Boys. Ook blikken wij met Kevin even kort terug op het bekerduel tussen Ajax en BVV barenrecht gespeeld op 14 december jongsleden, een wedstrijd waarin de ploeg van hoofdtrainer Richard Elzinga bijzonder goede weerstand wist te bieden.   

De eerste vraag die wij Kevin stelde was dan ook, hoe zag de wedstrijddag eruit? Het is namelijk nogal bijzonder om als derdedivisionist in de Johan Cruijff Arena te mogen aantreden het grote Ajax.De dag begon met lekker eten op de club en een gezamenlijk praatje. Daarna stapte we in de bus om te beginnen aan de reis richting AmsterdamWaar we tijd hadden t veld te bekijken, tactiek te bespreken en om te kleden voor de warming up.  Wij wisten natuurlijk hoe goed Ajax is maar dat veranderde weinig voor ons. We gingen gewoon vol de wedstrijd in en ons van onze beste kant laten zien aldus Cornet.  Dat we de wedstrijd hebben verloren is natuurlijk geen schande, we hebben onze huid duur verkocht en er alles aan gedaan. Dat geeft toch een voldaan gevoel.

Passie voor voetbal

 

Als wij Kevin vragen, hoe belangrijk is voetbal voor jou eigenlijk? Waarop Kevin lachend antwoordt…. Voetbal is natuurlijk ontzettend belangrijk voor mij, zonder voetbal zou mijn leven saai zijn en zou ik te veel vrije tijd hebben haha. 

 

Verschillen in werkwijze beleving en terug naar de Zwaaier

Inmiddels heb je bij verschillende clubs gespeeld maar wat is nou eigenlijk het verschil voor jou als speler? Het verschil is denk ik deels het niveau van de spelers maar ook de manier hoe dingen benaderd worden en hoe we beter worden gemaakt door middel van beelden of analyses.  Bij andere clubs waar ik gespeeld leeft het ook nog eens heel anders, minder supporters en minder sfeer 

Over de terug naar sportpark de Zwaaier is Kevin heel duidelijk… fantastisch terug naar mijn eigen clubje, eigen dorpje lekker dichtbij en op een mooi niveau. Ik hoop zeker dat we bovenin mee te gaan draaien, dat is waar we horen te spelen.  Aan de sfeer zal het ook komend seizoen niet liggen want bij Kozakken Boys gaat men vanaf minuut Eén hartstochtelijk achter de ploeg staan, met als resultaat dat we op zaterdagen veelvuldig wedstrijden spelen op een kolkende Zwaaier.Kozakken Boys, dat is bijna BVO laten we daar eerlijk in zijn, zeker nu het bestuur weer compleet is. speelde dit een rol in jouw keuze om terug te keren?Eeuhm dat nog niet eens zo zeer, ik wil natuurlijk op een hoog niveau spelen en alles is fantastisch geregeld. Grootste reden was uitkomen voor mijn eigen dorp en clubje.