Selecteer een pagina

Jouw makelaar Voor ‘t Leven

Je eerste eigen plekje, samenwonen, groter wonen of ga jij voor een nieuwbouwavontuur? Goed verzekerd en op basis van eerlijk, financieel advies zetten wij met jou de stap naar jouw volgende droomwoning. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. Dat zit bij onze enthousiaste makelaars en financiële adviseurs in het DNA. Je hebt ons Voor ‘t Leven! 

Wij zijn Van Ekeren Kuiper.

Ben jij klaar voor jouw volgende stap? Of het nu gaat om een eerste droomwoning, doorstromen naar groter of een stap die je liever niet had gezet: wij zijn er voor je! Dit doen we met kennis en daadkracht, maar bovenal met een persoonlijke aanpak. Het gaat tenslotte om jouw leven.

Midden in het werkgebied

Je bent dan ook van harte welkom op onze twee kantoren op goed bereikbare locaties in Leerdam en Gorinchem. Stap je eens binnen als je denkt aan jouw volgende stap?

Jouw woning is bijzonder

Per woning stellen we een uitgekiend verkoopplan op. Dit baseren we niet alleen op jouw unieke woning, maar ook op de wensen die je hebt als verkoper. Niets is te gek of te veel gevraagd. We luisteren!

Een passie voor styling

Optimale presentatie van jouw woning. Daar gaan we voor! Met een passie voor styling zorgen we voor een aantrekkelijk plaatje voor potentiële kopers.

Complete dienstverlening onder één dak

Zo ben je ook voor jouw hypotheek en (woon)verzekeringen aan het juiste adres. Als onafhankelijke adviseur voorziet Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen je altijd van een persoonlijk, passend en vooral eerlijk advies.

Een groot netwerk

Dit bestaan uit woningzoekenden en een proactief team. We brainstormen continu met elkaar over de laatste ontwikkelingen en de juiste ‘verkoper-/koper match’.

 

 

Trots op alle kennis en specialismen

Wist je dat wij over heel veel data over de plaatselijke markt beschikken? Denk hierbij aan (bijna) alle verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen, prijsontwikkeling en de meest actuele rentestanden. Onze 5 NVM makelaars en 2 NVM kandidaat makelaars bieden je alle kennis voor jouw volgende stap. Iedere makelaar heeft zijn of haar eigen specialisme. Zullen we samen kijken welke makelaar het beste bij jou past?

Flexibel en goed bereikbaar

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Daar hoort flexibiliteit en goede bereikbaarheid bij. Een afspraak maken? Ook ‘s avonds en in het weekend kun je (op afspraak) bij ons terecht. Binnen ons team streven we naar vaste contactpersonen en continue terugkoppeling naar jou als klant.

Een grote speler in nieuwbouw

Als NVM Nieuwbouwspecialist zijn we altijd op de hoogte én de ideale (verkoop)partner voor projectontwikkelaars.

Buitenstate makelaar

Met trots zijn wij een Buitenstate makelaar en bieden meer specialisme in woonboerderijen, monumentale objecten, landhuizen en andere bijzondere panden. De landelijke Buitenstate Award 2020 heeft een mooi plekje op ons kantoor.

meer informatie vind u hier : https://www.vanekerenkuiper.nl