Selecteer een pagina

Het jaar 2021 was opnieuw een jaar waarbij het coronavirus (COVID-19) de overhand had in het leven van ons allen. Ondanks alles draaide voetbaluitslagen-nickdeheus.nl gelukkig gewoon door. En dat om simpele reden dat het prof voetbal gewoon doorgang mocht vinden. met als resultaat dat wij elke week een bom volle agenda hadden met wedstrijden en overige website verplichtingen. Inmiddels kunnen wij dan ook met recht uitspreken Een hobby groeit uit tot dagelijks vele uren bezig zijn met mijn website… het lijkt wel een baan!

Afgelopen week mocht wij uw vol trots melden dat het aantal bezoekers in 2021 wederom enorm was toegenomen. Wij zijn hier natuurlijk ontzettend trots op, Maar het belangrijkste blijft natuurlijk, plezier en voldoening halen uit het gene wat je doet.

Ook in 2022 kent voetbaluitslagen-nickdeheus.nl weer een volle agenda, met heel veel wedstrijden. Wij hopen natuurlijk dat ook dat het amateurvoetbal weer kan worden hervat waardoor we ook weer veelvuldig op de amateurvoetbal verslag kunnen gaan maken van diverse wedstrijden.  Dat zou betekenen dat 2022 eindelijk weer een keer normaal gaat verlopen … laten we er met zijn alle op hopen!!!

Zelfs op oudejaarsdag rolde de bal gewoon door en traditiegetrouw werden er zelfs wedstrijden gespeeld op 1 januari. Terwijl Nederland nog rustig bijkwam van de jaarwisseling, stond er in Engeland direct een topper op het programma. In het Emirates Stadium stonden Arsenal en Manchester City tegen over elkaar.  Een heerlijk duel om 2022 mee te beginnen. In de blessuretijd ging de ploeg Josep Guardiola i Sala er alsnog met de overwinning vandoor, maar…..  Daar ging een discutabel penaltymoment aan vooraf.  Een moment dat In Engeland uiteraard leidde tot ouderwets veel discussie, met name ook omdat Arsenal eerder een penalty door de neus geboord zag worden.  De wedstrijd eindigde in 1-2 door doelpunten van Bukayo Saka Riyad Mahrez en Rodrigo Hernández Cascante.   

Op zondag was het gesprek van de dag de afwezigheid van Lukaku die buiten de wedstrijd selectie gelaten werd door Thomas Tuchel na een controversieel interview… Liverpool werd gecoachte door Pepijn Lijnders en kwamen verassend snel op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Mané en Salah. Dit belooft dus weer een heerlijke duel te gaan worden, de wedstrijd wordt namelijk afgewerkt in een bijzonder hoge intensiteit ook het publiek laat lekker van zich horen.  De thuisploeg toonde veerkracht en kwam nog voor rust volledig terug in de wedstrijd.  Al achteruitlopend volleyde  Kovacic schitterend raak,waarna Pulisic 2-2 maakte. Het voetbalweekend werd afsluiten met Real Mallorca tegen FC Barcelona het enige doelpunt werd  gemaakt door Luuk de jong.