Selecteer een pagina

Het was opnieuw een jaar waarbij het coronavirus (COVID-19) de overhand had in het leven van ons allen. Ondanks alles draaide voetbaluitslagen-nickdeheus.nl gelukkig gewoon door. en dat om simpele reden dat het prof voetbal gewoon doorgang mocht vinden met als resultaat dat wij elke week een bom volle agenda hadden met wedstrijden en overige website verplichtingen. Inmiddels kunnen wij dan ook met recht uitspreken Een hobby groeit uit tot dagelijks vele uren bezig  zijn met mijn website… het lijkt wel een baan!

Natuurlijk zijn wij Ook heel erg trots u te mogen melden in het jaar verslag 2021 dat het aantal bezoekers weer enorm gegroeid is de afgelopen maanden. Maar belangrijke, wij vinden het leuk om te doen en dat vinden wij nog steeds het allerbelangrijkste!!! Zo brengen sinds dit jaar via twitter elke dag het laatste voetbalnieuws, dit proberen zoveel mogelijk in onze eigen woorden naar buiten te communiceren. Voetbaluitslagen-nickdeheus.nl wil namelijk volledig op eigen benen staan en dus op geen enkele manier verhalen of wedstrijdverslagen kopiëren.

Ook was 2021 een jaar met een onvergetelijk sportweekend. ik heb het natuurlijk over Max verstappen die onder toeziend oog van bijna 5 miljoen Televisie kijkers de wereldtitel pakte tijdens de alles beslissende formule 1 race van het seizoen in de GP van AbuDhabi. Na een dramatische start werd het uiteindelijk een onvergetelijk triller, Na de crash van Nicholas Latifi kregen we een echte finale en dat in de allerlaatste ronde. Een kans die er eigenlijk heel de race niet in heeft gezeten, eerlijkheid gebied te zeggen Hamilton was heer en meester.  Hamilton zat met een marge van 0.20 op  rozen,maar Latifi’s crash zette de race volledig op zijn kop.Verstappen dook opnieuw de  pit in en kreeg zachte banden omgelegd.Toen de safetycar vertrokken was,restte er nog één ronde.Hamilton was daarin op zijn veel oudere harde banden kansloos. Volgens ontplofte alle sociale media, en uiteraard kwamen er enkele minuten na de race, de al dan niet terechte protesten van Mercedes maar deze werden gelukkig voor alle max verstappen fans rond 19:45 uur, van tafel geveegd. Tussen alle voetbalwedstrijden door hebben ook wij er uiteraard ontzettend van kunnen genieten met dank aan de beelden van ZiggoSport.

Ook het afgelopen jaar hebben we weer stappen vooruitgezet en de website waar nodig nog meer professionaliseert denk hierbij bijvoorbeeld aan: het maken van wedstrijdverslagen en interviews afnemen met hoofdtrainers of spelers.  Ons eerste eigen interview was met Dennis van der steen.  Nu nog hoofdverantwoordelijke bij eerste klasseer V,V, Sliedrecht.  Waarmee hij de afgelopen jaren meerdere successen boekte; hij heeft daarmee dus al een aardig visitekaartje afgegeven.  In de trainersloopbaan van van der Steen is duidelijk te zien dat hij stapje voor stapje hoger op is gaan kijken zo was hij eerder verantwoordelijk voor clubs als Valleivogels en SC Everstein.

En staat Volgend seizoen aan het roer bij hoofdklasser achilles Veen.  Hij volgt hiermee oud NAC Breda doelman John Karelse. Een mooie uitdaging, bij een club als achilles veen of nog hoger is er altijd meer druk en wordt er veel van je verwacht. Genoeg redenen om eens uitgebreid te spreken met Dennis van der steen.

NdH: Dennis, je had direct een goed gevoel toen Achilles Veen kwam?  vdS.: Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij de club. Een vereniging met een rijke historie. Het landelijke past bij mij. Lekker direct. Je weet wat je aan elkaar hebt.  Echter zal er volgend seizoen weinig veranderen aan mijn dagelijkse routine, de aandachtspunten blijven hetzelfde: tactiek/techniek fysiek/ mentaliteit club-team-speler. De media-aandacht zal waarschijnlijk wel toenemen, maar dat ben ik als oud-speler van diverse top amateurclubs gewend. Gewoon jezelf blijven en voor iedereen openstaan voor een praatje.  Ik ben op dit moment nog 100 procent gefocust op V.V. Sliedrecht waar mijn werk er nog lang niet op zit. Ik heb dus nog geen goed beeld van hoe de selectie van Achilles Veen er volgend seizoen uit ziet. Zal ook rekening moeten houden met de kwaliteiten van de spelers die ik tot mijn beschikking zal hebben. Maar ik zal wel iets gaan losmaken binnen de club/ het team….

 NdeH.: Je hebt een wedstrijd verloren, in hoeverre werkt dit door naar de thuissituatie?  vdS.: Weinig. Ik kan dit wel van me afzetten en relativeren. De eerste emoties zijn na de wedstrijd en bedenk je wat er fout ging en wat ik beter had kunnen doen. Kijk altijd eerst naar mezelf. Eigenlijk is dat bij winnen of gelijkspelen niet anders.  

 N.de H.: Wat voor trainer ben je? Lekker fanatiek aanwezig of juist rustig kijkend hoe kan ik reageren op wat de tegenstander doet?  vdS.: Ik ben een trainer die observeert, en mijn momenten zal pakken om het team/speler te helpen. Je kunt een wedstrijd beïnvloeden door wissels door te voeren of in de rust de tijd te gebruiken om zaken te herstellen, te verbeteren of te behouden.

 NdeH.: Discipline. Discussieer je graag serieus na in de bestuurskamer, of ga je direct naar de kantine een biertje drinken?   vdS.: Ik sta na een wedstrijd altijd open voor een gesprek. Maar als we een drankje gaan drinken, dan moeten we niet te inhoudelijk nog erop ingaan. Er mag juist ook gelachen en plezier gemaakt worden. En het hoeft echt niet altijd over voetbal te gaan.

 NdeH.: Doelstellingen en ambities. Zou je ooit betaald voetbal willen trainen?    vdS.: Natuurlijk zou het erg mooi zijn als ik het betaalde voetbal zou kunnen halen. Die droom had ik ook als voetballer. Dat is me gelukt. Als trainer, is die kans veel kleiner. Ik blijf genieten van het heden en heb voor mezelf korte termijn doelstellingen. Bij Achilles Veen is het met aantrekkelijk voetbal de mensen vermaken en dat dan ook eens winnend af te sluiten. Waarbij er oog is voor de gehele vereniging. Met elkaar er een mooie periode van maken en dit hopelijk met veel plezier! 

 

Volgend jaar  staan er onder meer interviews gepland met Kevin Cornet en Daniëlle Kortlever.