Selecteer een pagina

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een heel gezond 2022. Wat hebben wij ook dit jaar weer met heel veel plezier live verslag mogen doen van diverse wedstrijden in binnen- en buitenland inclusief amateurvoetbal. Ook was het dit jaar weer elk weekend een grote uitdaging om alle uitslagen van het zaterdag en zondag om exact om 17.00 naar buiten te brengen, maar uiteraard is dat ook dit jaar weer gelukt. 

Ook het aantal bezoekers is ook  dit jaar weer enorm gegroeid een mooie bijkomstigheid, dit alles natuurlijk ook dankzij de bijdragen van alle sponsoren!!!. De laatste jaren zijn wij erachter gekomen dat als je een sportwebsite goed bij wil houden, je elke dag wel een paar uur met je website bezig moet zijn, anders is je website namelijk niet update meer, niet alleen qua wedstrijden maar zeker ook op het gebied van actueel nieuws. Maar dit alles is natuurlijk allemaal geen probleem, zeker niet als je het werk ontzettend leuk vindt om te doen.  Uiteraard geeft het ook een zeer voldaan gevoel als je ongekend veel positieve reacties krijgt op zowel de snelle weergave van alle uitslagen als op zelfgeschreven wedstrijdverslagen of zelfs interviews met hoofdtrainers of spelers.

Ook dit jaar zullen wij op tweede kerstdag actief zijn, dit omdat er traditiegetrouw in Engeland en België (gewoon) een competitieronde op het programma staat. Ik kan inmiddels dus ook met recht zeggen : mijn hobby is uitgroeit   tot dagelijks vele uren  bezig  zijn met mijn website… het lijkt wel een baan! Omdat ook wij familie verplichtingen hebben de komende dagen, zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte van alles wat er gebeurt op de buitenlandse velden, echter zullen wij niet van elke wedstrijd verslag kunnen doen. Of vanwege familie verplichtingen of vanwege het feit dat wedstrijden op het zelfde tijdstip worden gespeeld.

 

Volledig programma op tweede kerstdag 

 

Programma 26 december

thuis uit Aanvang
West Ham United Southampton 16.00
Tottenham Hotspur Crystal Palace 16.00
Norwich City Arsenal 16.00
Manchester City Leicester City 16.00
Aston Villa Chelsea 18.30
Brighton & Hove Albion Brentford 21.00

Programma 27 december

thuis uit Aanvang
Newcastle United Manchester United 21.00

 

Programma 26 december

thuis uit Aanvang
Cercle Brugge Club Brugge 13.30
Standard Luik   Zulte Waregem  16.00
KV Kortrijk Antwerp FC 18.30
Union Saint-Gillis KAA Gent 18.30
KV Oostende Racing Genk 21.00

Programma 27 december

thuis uit Aanvang
KV Mechelen RFC Seraing 18.45
Sporting Charleroi OH Leuven 18.45
Sint truiden KAS Eupen 21.00
Beerschot Anderlecht 21.00