Selecteer een pagina

De winterstop nadert maar er staat eerst nog een prachtige voetbalweek voor de deur. speelronde 18 beginnen wij met Vitesse-pec Zwolle.De Arnhemmers staan op een  5de plaats terwijl bij pec Zwolle de degradatiestress al  is toegeslagen.  De avond vervolgen we met az-Groningen. De Alkmaarders zijn aan een knappe opmars bezig met de top 4 in het vizier. Bij Groningen verloopt het seizoen nog wat stroef maar de ploeg van trainer Danny buis Zal met een lekker gevoel de winterstop in willen gaan.

Donderdag beginnen we in Friesland met Heerenveen-Feyenoord de ploeg van trainer Johnny Janssen is bezig aan een wisselvallig seizoen. Het zal voor de friezen dus een welkome opsteker zijn om met de 3 punten dit kalenderjaar af te sluiten. Feyenoord heeft vorige week de klassieker van Ajax verloren, het zal de ploeg van trainer Arne slot er dus alles aan gelegen zijn om de 3 punten mee te nemen naar Rotterdam. Ook om 18:45 staan staan Willem ll en NEC tegenover elkaar in het Koning Willem II Stadion, Beide teams hebben de punten hard nodig, dus alles ingrediënten om er een mooie wedstrijd van te maken. In het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán staat de inhaalwedstrijd tussen Sevilla en FC Barcelona op het programma.
 
we sluiten de woensdagvond af met Ajax Fortuna Sittard en FC Utrecht – FC twente,   De midweekse speelronde wordt afgesloten met PSV – Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam – RKC Waalwijk.  en zo zit de eerste seizoenshelft er alweer op althans in Nederland. in de Engeland wordt er zoals bekend gewoon door gevoetbald tijdens de feestdagen.