Selecteer een pagina

Vanaf de maand december start voetbaluitslagen-nickdeheus.nl met een indicatief : sponsor van de maand. Dit om onze waardering uit te spreken na alle sponsoren.   We starten met https://www.baneninhetgroen.nl baneninhetgroen.nl was de allereerste trotse sponsor van deze website.  Sindsdien wordt de website onvoorstelbaar goed bezocht.

 

Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.