Selecteer een pagina

op 3 November jongsleden stuurde ik deze email naar de gemeente Altena.

Mijn naam is Nick de Heus, sinds 17 jaar druk bezig met verslaggeving van voetbalwedstrijden. Als hobby begonnen en inmiddels vele uren bezig met mijn eigen website www.voetbaluitslagen-nickdeheus.nlIk wist al vanaf jonge leeftijd wat ik ‘later’ wilde worden: ik zou sportverslaggever of journalist worden! Ik was me er toen nog niet van bewust dat ik daarvoor een journalistieke opleiding moest gaan volgen en dat ik er uiteindelijk vanwege mijn licht verstandelijke beperking niet capabel voor zou zijn: je mag tijdens het verslaan van sportwedstrijden immers niet stotteren!!!

Mijn eerdergenoemde website wordt ieder weekend goed bekeken; afgelopen weekend met een bezoekersaantal van maar liefst 42.753  bezoekers .Ik bezoek ieder weekend, voor verslaggeving, zo veel mogelijk amateur voetbalwedstrijden in de regio. Dit is heel goed voor mij in het kader van het onderhouden van sociale contacten EN met het oog op participatie, in de maatschappij. Voor mij en vele anderen mét mij, die rolstoel gebonden zijn, een zeer belangrijke zaak!!Deze mail gaat dan ook om het volgende. Met mijn huidige kilometerbudget lukt dit mij helaas niet meer, en zal ik veel wedstrijden niet meer kunnen bezoeken Mijn vraag aan u is dan ook of er een mogelijkheid is dat Taxi Berm/Deeltaxi een gedeelte van mijn vervoer sponsort.

Uw bedrijf wordt dan vermeld op mijn (drukbezochte) website; voor beide partijen een win- win situatie, nietwaar? En natuurlijk is dit ook goed voor ‘mijn werk’, want mijn hobby lijkt inmiddels wel een ‘echte baan‘…. Enkele dagen later reageerde de gemeente als volgt : Wat een mooi  initiatief, je bent dus ook veelvuldig onderweg. en kende 500 kilometers extra toe voor dit jaar. Hartelijk dank hiervoor!

Uiteraard hoopt voetbaluitslagen-nickdeheus.nl dat de Gemeente hier volgend jaar ook weer bereid is om extra kilometers te sponsoren, zodat Nick  kan blijven participeren in de samenleving,