Selecteer een pagina

Nieuwendijk | afgelopen zaterdag was voetbaluitslagen-nickdeheus.nl aanwezig bij de competitiewedstrijd tussen Altena en Heukelum. Een wedstrijd gespeeld in speelronde negen van de tweede klasse F districten zuid1. Helaas waren ook afgelopen zaterdag de aangekondigde nieuwe coronamatregelen wederom onderwerp van gesprek. Rond klok van 14:30 betreden de 22 spelers het veld. Heukelum begon erg sterk aan de wedstrijd. Altena werd al vroeg in de opbouw onder druk gezet, dit  leverde al snel een aantal ernorme kansen op  voor Heukelum op. Tim Schwebke, Sil van Putten en Benjamin Meijdam waren niet rustig genoeg om de trekker over te halen. Een fase waarin de ploeg van Jerome Ceton zich te kort deed.

De thuisploeg grossierde vooral in slordigheden, maar kwam halverwege de eerste helft wat beter in de wedstrijd. Toch had Kevin den Adel niet veel te vrezen. Een vrije trap werd simpel opgeraapt door de  Heukelum doelman. De Adel had wat meer moeite met een laag schot wat vlak voor hem stuitte en hij uiteindelijk tot corner moest verwerken. De daaropvolgende corner zorgde voor wat onrust, maar daar bleef het dan ook bij. En Zo is ook vanmiddag de amusementswaarde niet hoog.

Direct na rust moest Heukelum een periode waarin  Altena de klok sloeg even achteruit, de Nieuwendijkers waren ineens dichtbij een doelpunt toen een voorzet bij de tweede paal hopeloos werd gemist.

Schotkansen dienden zich aan voor Wilfried Prigge en Sil van Putten. Prigge schoot voorlangs en bij de inzet van Van Putten redde de keeper van Altena knap. Even zo knap was de redding op een keiharde inzet van Brennan Bieri. Het schot spatte uiteen op de vuisten van keeper Rob De Groot. En zo eindigend de wedstrijd tussen Heukelum en Altena in 0-0, een uitslag waarmee Heukelum zichzelf gezien de eerste 45 minuten te kort heeft gedaan en voor de Altena een uitslag waarmee het de ongeslagen status behoud. 

de agenda voor de komende twee competitiewedstrijd is bekend  alleen de vraag is wordt de kalender afgewerkt zoals gepland was? de KNVB zal hiervoor later deze week een beslissing nemen.  De eerste volgende wedstrijden zijn overigens Woudrichem – Altena en Heukelum ontvangt Wieldrecht.