Selecteer een pagina

Vanuit zijn rolstoel in een skybox zag bondscoach Van Gaal dat het vooraf afgesproken plan bijzonder goed werd uitgevoerd. Ik heb de groep in de rust gecomplimenteerd zij van gaal na de wedstrijd in een interview tegen over de NOS zojuist.De ploeg creëerde in  de eerste helft slechts een paar kansen De bedrijvige Danjuma schoot  in kansrijke positie voorlangs en Depay kopte de bal tegen de keeper op.  In de In de tweede helft beten de Noren  iets meer van zich af.Omdat Turkije op voorsprong stond,moesten zij winnen om nog kans te houden op het WK.         

De wedstrijd werd er niet veel leuker  op,want ook Noorwegen had de grootste  moeite om een fatsoenlijke aanval op te zetten.De Noorse aanvalslust betekende wel dat Nederland meer ruimte kreeg en in de 84ste minuut was het ook raak:op aangeven van Danjuma schiet  Bergwijn de bal hard in de touwen.    Noorwegen moest nu echt alles op alles zetten,maar slaagde er geen moment in  om echt gevaarlijk te worden.Nederland Counterde zelfs nog naar de 2-0.Uit eenpas van Bergwijn schoot Depay binnen. 

districtbeker

Vanavond werd er ook weer gevoetbald op de amateurvoetbal, de  inhaalwedstrijd tussen eersteklasser Sliedrecht en hoofdklasser Achilles veen gespeeld in de districtbeker, Het werd maar liefst 5-2 voor cupfighters VV Sliedrecht. Wat overigens grote complimenten verdiend voor de livestream zodat fans de wedstrijd konden bekijken via club TV.