Selecteer een pagina

Ook gisteren waren de De nieuwe corona-maatregelen onderwerp van gesprek: geen toeschouwers langs de lijn, maar de sportkantines mogen open blijven, hoe kunnen we dit nog uitleggen?  Het bestuur van VV Dongen heeft er overigens voor gekozen om de kantine dicht te houden om te voorkomen dat supporters de wedstrijd gaan bekijken vanuit de kantine.Na drie overwinningen op rij, moest Dongen tegen het Utrechtse USV Hercules genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. De derdedivisionist kwam tweemaal op achterstand, maar toonde daarbij ook voldoende veerkracht.

 Met nog een inhaalduel tegen Groene Ster in het vooruitzicht, staat Dongen op een verdienstelijke achtste plaats na elf wedstrijden en dat ook nog eens gepaard gaande  met verzorgt en aanvallend voetbal.  Des al niet te min waren er weinig kansen te noteren op sportpark de Biezen, maar aan strijd en inzet ontbrak het bij beide ploegen zeker niet!!!

USV Hercules had het betere van het spel en kwam dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Vincent Muis. Dongen had heel erg veel moeite om in het eigen spel te komen, dit kwam met name omdat de bezoekers uit Utrecht keer op keer hoog druk zette.  Desondanks kwam Dongen razendsnel  langszij dankzij Mart van Bree, maar keek ook weer snel tegen een achterstand aan. ,,Vlak voor rust viel toch de 1-2 via Tyrone Fonville.

Met een schitterende vrije trap van mart van Bree kwam Dongen tien minuten voor tijd  weer op gelijk hoogte. Dit was echt een fantastische vrij trap. voor dit soort actie gaat men op zondagmiddag een wedstrijdje kijken.  Komend weekend staat voor dongen de uitwedstrijd tegen SV O.S.S. 20 op het programma aanvang 14:30 gevolgd door een thuiswedstrijd tegen GVV Unitas 14:00. Daarbij moeten we wel de kant tekening maken dat diverse clubs een verzoek hebben ingediend om de competitie eerder stil te leggen dit vanwege de maatregel geen publiek bij sportwedstrijden voor zeker drie weken.