Selecteer een pagina

Gisterenavond was voetbaluitslagen-nickdeheus.nl aanwezig bij de derby tussen Wieldrecht en SV Oranje Wit. Een wedstrijd gespeeld in de 1e ronde districtbeker Zuid1. Wieldrecht momenteel bovenaan in de 2e klasse F met 16 punten uit zeven wedstrijden, Oranje spelend in de 1e Klasse B West2 vinden we terug op de vijfde plaats met 10 punten uit zes wedstrijden. 

Zoals wel vaker zijn de verschillen in de competities totaal niet van toepassing in de strijd om de districtbeker Zuid1 ook Gisterenavond moest een strafschoppenserie de beslissing gaan brengen na een heerlijke derby met naar schatting ruim 400 toeschouwers langs de lijn.

De toon werd al gezet door een mooie vuurwerk show bij de opkomst van de 22 spelers en het arbitrale trio. In de eerste helft gebeurt er nog niet heel veel voor beide doelen er worden met name heel veel persoonlijke duels uitgevochten. Wieldrecht en Oranje zoeken de kleedkamer dan ook op bij een ruststand van 0-0. In de tweede helft gaan beide teams in een hoger tempo spelen met als resultaat dat er voor beide ploegen mogelijkheden ontstaan. De thuisploeg komt op een 1-0 voorsprong via Mark van Agteren maar je voelt aan alles dat er nog een doelpunt gaat vallen en tien minuten voor tijd is daar  Ivar de Boer die met een rake kopbal uit een uitstekend genomen  corner.Oranje wit weer naast Wieldrecht zet 1-1, Uiteindelijk wint Oranje Wit na een spannende strafschoppenreeks met 2-4.

Voetbaluitslagen-nickdeheus.nl zou aanstaande donderdag aanwezig zijn bij de wedstrijd tussen Hardinxveld en Peursum, helaas is deze wedstrijd eerder vandaag afgelast vanwege corona. Komend weekend is voetbaluitslagen-nickdeheus.nl aanwezig bij of Almkerk – Altena of GRC 14 tegen Woudrichem, beide duels beginnen overigens om 14.30.