Selecteer een pagina

Zoals bij de meeste van u wel bekend heb ik Nick de Heus, de Chronische handicap cerebrale parese met dank aan Fysiotherapie De Singel kan ik er voor zorgen dat ik ondanks mijn beperkingen lichamelijk en fysiek alsnog zo zelfstandig mogelijk door het leven kan gaan. Bij Fysiotherapie De Singel hanteren wij een aantal kernwaarden. Deze waarden proberen wij in alles wat we doen terug te laten komen, zodat u dit ook daadwerkelijk voelt.

 

Professioneel

Professionaliteit betekent bij Fysiotherapie De Singel niet zomaar ergens tevreden over zijn, maar juist altijd net die stap extra zetten. Nog verder gaan dan het primaire doel. Dit bereiken wij door een persoonlijk en specialistisch advies te geven en daarmee onze patiënten te laten zien dat wij ze begrijpen. Wij doen er alles aan om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Die best mogelijke zorg kunnen we bieden door goed samen te werken met andere zorgverleners, zoals huisartsen, medisch specialisten, collega-fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, psychologen etcetera.
null

Positief

Binnen de behandelingen gaan wij altijd uit van het positieve, dat wat wél bereikt kan worden – de stip op de horizon waar wij met elkaar naartoe werken.
null

Laagdrempelig

Wij zijn gevestigd in een gezondheidscentrum en kunnen specialistische beweegzorg leveren. Tegelijkertijd zijn wij ook gewoon een dorpspraktijk en vinden we het belangrijk om korte lijntjes te hanteren richting zowel patiënten als andere zorgverleners. Om tot een goed resultaat te komen van de behandeling of het revalidatietraject, is het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de behandelaar en de patiënt.
null

Persoonlijk

Succes ontstaat ons inziens alleen bij gelijkwaardigheid. Om die reden spreken wij onze patiënten persoonlijk aan en gaat gezondheid en herstel bij ons gepaard met een oprechte betrokkenheid vanuit de behandelaar. Samen in beweging komen én blijven, is waar wij voor staan!
voor meer informatie kunt u terecht op : https://www.fysiotherapiedesingel.nl