Selecteer een pagina

Vanavond is voetbaluitslagen-nickdeheus.nl live aanwezig bij het bekerduel tussen derde divisionist Stedoco uit Hoornaar, onder leiding  van trainer Frans Adelaar. De ploeg uit Hoornaar kende op het veld  een ontspannen voorbereiding. In en rond de bestuurskamer was het echter een hele organisatie om alles op orde te krijgen.  FC Utrecht kende een goede generale tegen SC Heerenveen;  de ploeg uit de Domstad wist dit duel met 2-1 te winnen.

Men is in het dorp (Hoornaar) al helemaal klaar voor deze bekerkraker. Langs de lijn zullen de ploegen door duizenden supporters worden aangemoedigd. De organiserende partij verdient nu al een groot compliment voor hoe zij dit in deze korte periode hebben geregeld  met alleen maar vrijwilligers die zich al jaren met hart en ziel inzetten voor de club.  De ploeg uit hoornaar heeft in de competitie de stijgende lijn ingezet en wist drie keer te winnen.  Stedoco won ruim een maand geleden van HSV Hoek  met 2-3 door een doelpunt van Giovanni Hiwat (90). Mede door zijn doelpunt speelt de ploeg uit hoornaar vanavond op eigen veld tegen het grote FC Utrecht. de wedstrijd staat onder leiding van Scheidsrechter van der Eijk.

Direct na de wedstrijd zal voetbaluitslagen-nickdeheus.nl afreizen naar werkendam voor de tweede helft van de wedstrijd tussen  kozakken Boys een thuiswedstrijd speelt tegen Telstar aftrap 20:00 dit duel staat onder leiding van Scheidsrechter Oostrom, I.G.M. de ploeg  uit Velsen.  staat momenteel op de 12e plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

 Op Sportpark Schildman speelt op het zelfde tijdstip ASWH een thuiswedstrijd  tegen Heracles almelo. Scheidsrechter Cantineau mag deze wedstrijd in goede banen gaan leiden en zo komen er vanavond maar liefst drie regio clubs in actief vanauit de amateurtak.  Helaas kan voetbaluitslagen-nickdeheus.nl niet overal te gelijk zijn en moeten ook wij keuzes maken waar we aanwezig kunnen zijn.  Het vervoer naar de wedstrijden wordt overiugens mede mogelijk gemaakt door Bode tax uit Giessenburg en taxiberm uit Hank (NB).  Morgenavond zal voetbaluitslagen-nickdeheus.nl aanwezig zijn bij Ijsselmeervogels tegen Excelsior, dit beloofd  een mooie strijd te gaan worden de ploeg uit spakenburg won zijn laatste twee competitiewedstrijden.