Selecteer een pagina

Een week die bij Altena  in het teken stond van hooftrainer Johan van der Werff die eerder deze week bekend heeft gemaakt na dit seizoen Altena te gaan verlaten. Iedereen binnen Altena vind het heel erg jammer dat van der Werff Altena na dit seizoen gaat verlaten. Zoals Bijvoorbeeld Jorik zuidweg die in gesprek met voetbaluitslagen-nickdeheus.nl  voorafgaande aan de wedstrijd van vorige week  (zaterdag 16 oktober) tegen SVW openhartig verteld over de stap van de jeugd naar de selectie. Jorik : ik ben vooral trots dat onderdeel mag zijn van de selectie. Maar ik ben nog jong, ik zie wel wat de toekomst brengt, nu is het allemaal nog goed te combineren met bijvoorbeeld school. Maar des al niet te min is het natuurlijk geweldig als je al op jonge leeftijd de wedstrijden van het eerste op de tribune bekijkt, nu ineens zelf op het veld staat. Het gaat natuurlijk allemaal een stuk sneller en ook eens een behoorlijk stukje fanatieker maar dat vind ik alleen maar fijn, ik wil namelijk alleen maar beter worden! En natuurlijk hoop ik belangrijk te kunnen voor het team.

Afgelopen zaterdag trakteerde Altena en Roda Boys de aanwezige toeschouwers op een heerlijke wedstrijd!!! In een heerlijk gelijkgaande wedstrijd tussen Altena en Roda Boys kwamen de gasten uit Aalst al vroeg op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Diego meerveld en daarmee werden de Fouten in de verdediging van de ploeg Johan van der Werff. Direct afgestraft. Dit kan wel eens een zware middag gaan worden voor Altena tegen een tegenstander van een gelijkwaardig niveau waarbij de stand in de competitie geen enkele rol speelt.

Dan is de vraag kan de ploeg van jan van Grinsven doordrukken of krijgen we een echte wedstrijd die tot de allerlaatste minuut spannend blijft. Het laatste is het geval de ploeg uit Aalst vergeet zichzelf te belonen en verzuimt uit te lopen naar 0-2, Altena doelman rob de groot gaf hierbij ook meerdere malen zijn visitekaartje af met belangrijke reddingen. Tevens had de thuisploeg de achterstand na 21 minuten spelen alweer gerepareerd, maar het doelpunt van spits Johnny Schouten, werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft waren de nieuwendijkers   de betere ploeg, alleen ook de thuisploeg vergeet zichzelf te belonen. De ploeg uit Aalst is heel anders de kleedkamer uitgekomen en kan alleen nog maar verdedigingen. Het tempo gaat omhoog maar door de vele persoonlijke fouten bij beide teams ligt het spel ook bijzonder vaak stil, de kleine overtredingen stapelen zich op.  Ook langs de lijn begint het publiek zich in positieve zin met de wedstrijd te bemoeien.  Ondertussen tikt de klok rustig door maar je voelt aan alles er gaat nog iets gebeuren. Beide ploegen spelen namelijk vol overtuiging voor een resultaat.  En vlak voor tijd is daar  Tristan van Noorloos die met een fantastisch genomen vrije trap Altena een punt bezorgd waarmee de ploeg uit Nieuwendijk ongeslagen blijft.

Komend weekend wacht voor Altena de uit wedstrijd bij GJS aanvang 14:30 voor Roda Boys wacht een thuiswedstrijd tegen lijstaanvoerder Wieldrecht. Vervolgens wacht voor Altena de thuiswedstrijd tegen tricht voor de ploeg uit Aalst wacht op zaterdag 6 November de thuiswedstrijd tegen GJS beide wedstrijden beginnen om 14:30. Maar eerst hebben we vanaf morgenavond de 1e ronde van de TOTO KNVB Beker, ook voetbaluitslagen-nickdeheus.nl zal deze week weer veelvuldig op locatie om verslag te doen van diverse wedstrijden. Deze wedstrijden zijn zoals u weet uitsluitend te volgen via Twitter en inktgram, op Facebook zal een link worden geplaatst deze link verwijst u direct na afloop van de wedstrijden na alle overige uitslagen.