Selecteer een pagina

Nederland heeft zojuist met 6-0 gewonnen van Gibraltar. Binnen tien minuten zette Depay de toon met mooie passeeracties in de kleineruimte en leverde hij vanuit een corner de assist op de 1-0 van Van Dijk.Oranje tikte geduldig rond en vond met regelmaat   de ruimte voor een steekpass.  Het is werkelijk geen moment een wedstrijd geweest in de kuip 

 voor en na rust schroefde Oranje het tempo op.Het leverde goals  op van Depay,die nu wel een strafschop benutte,en Dumfries.Nederland werd wat slordiger en de storm ging weer liggen. Het waren de invallers die nog leven inde brouwerij brachten.Danjuma bekroonde een goed optreden met de vijfde goal,op aangeven van Weghorst,en Malen tekende Voor de zes klapper. 

De maand november wordt de maand van de waarheid voor de ploeg van Louis van gaal. Op zaterdagavond 13 November speelt Oranje de uitwedstrijd tegen Montenegro gespeeld in Stadion Pod Goricom vervolgens wacht op Dinsdagavond 16 november de topper tegen Noorwegen dit duel zal worden gespeeld in de kuip. Beide duels beginnen overigens om 20.45. Mocht oranje beide wedstrijden winnend afsluiten dan mag het zich melden op het WK 2022 in Qatar wat wordt gespeeld van maandag 21 november tot en met zondag 18 december 2022