Selecteer een pagina

Afgelopen zaterdag werd eenieder getrakteerd op een Spectaculaire wedstrijd op sportpark de Zwaaier verloor kozakken Boys met 3-2 van Katwijk een resultaat waarmee de werkendammers nu toch echt naar beneden moeten gaan kijken.   Op zondag was voetbaluitslagen-nickdeheus.nl getuigen van een totaal ander wedstrijdbeeld. Hele andere beleving en bovendien een wedstrijd met aanzienlijk minder publiek langs de lijn op sport de Biezen.  De wedstrijd tussen Dongen en blauw geel 38 was vooral spannend, beide ploegen waren heel erg aan elkaar gewacht.

Des al niet te min komt de wedstrijd in de eerste 45 minuten nog niet echt los maar dat deze wedstrijd in een gelijkspel zou gaan eindigen was bijna ondenkbaar dit mede vanwege het feit dat beide teams, waar mogelijk op de helft van de tegen partij actief waren. Tot de zestien ging dit vaak goed maar tot echte serieuze doelpogingen leiden het nog niet.

In de 2e helft komen beide ploegen zeer fanatiek uit de kleedkamer, het wordt allemaal net even wat feller, nu gaan een echte wedstrijd krijgen. De fase van aftasten is duidelijk voorbij. We hebben 52e minuten gespeeld als Jay van Boxtel op stoomt Op de achterlijn hij wil voorgeven maar via de keeper gaat de bal erin.  Wat voor wedstrijd gaan we nu krijgen, kan de ploeg uit Veghel doordrukken?  daar lijkt wel op de ploeg van Niels van Casteren is momenteel namelijk scherper op de momenten dat het noodzakelijk is.  En dan ineens een vrije trap voor dongen, tot doelpunt gepromoveerd door Theo Martens. En vervolgens een Snelle uitbraak van Dongen,Verdediging van blauw geel is uit positie en Mauritsio Helstone bezorgd de thuisploeg drie hele belangrijke punten.