Selecteer een pagina

Be Ready sleepte er afgelopen zondag nog een punt uit tegen SC Emma.  op de schiethoek  eindigde de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in een  1-1 gelijkspel. En zo mocht de ploeg uit Hank het eerste punt van dit seizoen bijschrijven.  Met dit resultaat kunnen we rustig zeggen dat het een zwaar seizoen gaat worden voor de ploeg van Eugene van de Heijden.

De wedstrijd die Be Ready vorige week zondag speelde op bezoek bij Oosterhout was bijna een kopie van afgelopen zondag. Een bijzonder sterk begin van beide ploegen maar naarmate de wedstrijd langer duurt wordt het allemaal wat moeilijker. Kortom de 3e klasse B West2 blijkt een competitie waarin iedereen van elkaar kan winnen, Ben je negentig minuten lang niet scherp en geconcentreerd dan ga je als team gewoon ten onder.Be Ready was de bovenliggende partij en had de wedstrijd al veel eerder in het slot moeten gooien dit liet de ploeg na, met als resultaat dat we wederom getuigen mochten zijn van een heerlijke wedstrijd die tot de allerlaatste minuut spannend bleef.

Een kopbal van Bart Dirven miste het Dordtse doel. Ook Safi Esmatie lukte het niet om de openingstreffer voor zijn rekening te nemen.  Drie keer kwam de aanvaller oog in oog met keeper Rayvano van de Merwe, maar drie keer stond het vizier niet op scherp, je kunt dit uiteraard ook omdraaien door te zeggen Rayvano van de Merwe stond er voor zijn team op de momenten dat het nodig was. Ook in de tweede helft  kreeg Be Ready nog twee mogelijkheden om de score open te breken. De Dordtse doelman haalde het schot van Richard Jansen echter nog knap uit de hoek. Hetzelfde gebeurde bij het schot van Kevin van Gool.  Be Ready kreeg het deksel op de neus, Maciek Dziedzic drukte af voor de 0-1 voor SC Emma. En zo liet de voetbalwet weer van zich spreken. Be Ready krijgt nog wel loon naar werken, nadat Safi Esmati onderuit werd geschoffeld. de scheidsrechter wees direct en zeer overtuigend naar de Stip.

Bart Dirven neemt vervolgens zijn verantwoordelijkheid en schiet de bal hard en overtuigend tegen touwen.In de blessuretijd gaat Be Ready door het oog van de naald als Joris knap redding brengt en daarmee een punt  veiligstelt.  Aanstaande zondag wacht voor Be Ready een uitwedstrijd tegen CHARLOIS aanvang 14:00  vervolgens ontvangt het op de Schiethoek het Dubbeldam van Ries Fok aanvang 14:30. Voor SC Emma wacht aankomend weekend  een thuiswedstrijd tegen Oosterhout vervolgens wacht een uitduel met RCD Beide duels van de dortse club beginnen om 14:00.