Selecteer een pagina

vanavond stond voor Ajax de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League op het programma. Besiktas nam gelijk in het begin Van deze wedstrijd een zeer defensieve houding aan het was aan de ploeg van trainer Erik ten hag om de oplossing te vinden en de Turkse muur te breken

 In de eerste fase van de wedstrijd bleef besiktas Heel geduldig aan de bal dat leverde de eerste grote kans van de wedstrijd op via spits Batshuayi maar zijn inzet belandde op de Paal De eerste grote kans van de Amsterdammers kwam door een snel genomen vrije trap maar berghuis schoof de bal net langs de goal
En daar was dan de eerste goal van deze wedstrijd Steven berghuis schoot in de 16de minuut voor het eerst Raak voor de Amsterdammers
 
 Na de 1-0 Van steven berghuis heeft Ajax de gehele eerste helft gedomineerd de Amsterdammers creëerde verschillende kansen maar in  de 43e minuut was daar dan eindelijk de 2-0 Van Sebastián haller. 
 
 In de tweede helft bleef de situatie eigenlijk onveranderd en was Ajax de dominante partij besiktas wist nauwelijks een kans te creëren. en Ajax speelde zo nu en dan met hun tegenstander Het was eigenlijk schrijnend om te zien wat de Turkse topclub op de mat legde in de Johan Cruijff arena we wisten natuurlijk van de vele blessuregevallen maar van een Turkse topclub verwacht je toch net iets meer.  maar dat doet niks af aan het goede spel van de Amsterdammers