Selecteer een pagina

Nadat kozakken Boys afgelopen zaterdag met beide benen op de grond werd gezet door de beloften van jong Sparta. Waarmee de ploeg uit Werkendam de eerste nederlaag mocht noteren. Een nederlaag die meer dan te terecht was zeker gezien de manier waarop kozakken Boys zich presenteerde op kasteel, veel te veel respect voor de ploeg van Geert Arend Roorda.

Das al niet te min mag de ploeg van Rick Adjei meer dan tevreden zijn met deStart van de nieuwe Jack’s League waarin het begon met een Overwinning op Quick Boys na een razend spannende wedstrijd.  Starten de werkendammers erg goed Logischerwijs gingen de verwachtingen in Werkendam direct alweer omhoog. En dat in een competitie waarin iedereen van elkaar kan winnen.  Vervolgens volgen er diverse duels die in een gelijk spel eindigde.

De week van Zaterdag 25 september wordt daarmee een zeer cruciale week waarin kozakken Boys Gisterenavond in de thuiswedstrijd tegen Groene Ster uitkomend in de derde divisie zondag een bijzonder scherpe indruk maakte. Tegenstander groene ster koos echter voor een zeer verdedigende speelwijze waardoor het niet of nauwelijks een echte wedstrijd werd.   Binnen het kwartier komt kozakken Boys op een 1-0 voorsprong via Gwaeron Stout hij ontving de bal in de zestien tussen twee verdedigers en liet weer eens een keer zijn kwaliteiten zien door met een schitterend schot de bal hard en zuiver tegen de touwen te schieten.

Vervolgens is de vraag gaat groene ster wat meer uit de schulp kruipen? Het antwoordt is, nee kozakken Boys blijft scherp, zit kort op de man en speelt vanavond bijzonder overtuigend. Het is dan ook wachten op de 2-0 en na een behoorlijk aantal gemiste kansen is het na 57e minuten opnieuw raak als de Johnny Lommers de overwinning veilig stelt en kozakken Boys op 2-0 kopt.

en zo mag Kozakken Boys zich gaan melden in het naar hoofdtoernooi van de KNVB Beker waarvoor aankomende zaterdag de loting plaats vindt. Naast Kozakken Boys mogen ook Stedoco ASWH Unitas en Achilles Veen zich melden in het hoofdtoernooi. Uiteraard hoopt voetbaluitslagen-ickdeheus.nl dat alle wedstrijden goed verdeeld gaan worden zodat wij ook in de ronde zoveel mogelijk wedstrijden kunnen bezoeken.

competitie weekend 

Aanstaande zaterdag wacht voor Kozakken Boys opnieuw een thuiswedstrijd on 15:00 is dan HHC Hardenberg de tegenstander, vervolgens wacht de ploeg uit Werkendam een uitduel in Amsterdam tegen het AFC van sportverslaggever Jack van Gelder. Voor Groene Ster wacht aanstaande zondag een uitwedstrijd tegen SV O.S.S. 20 en vervolgens thuis tegen OFC Oostzaan.