Selecteer een pagina

Afgelopen weekend is het amateurvoetbal seizoen dan eindelijk officieel van start gegaan. Al zullen er nog steeds vele toeschouwers en trainers blijven zeggen ook de bekerduels vallen voor mij persoonlijk gewoon onder oefenwedstrijden.Voetbaluitslagen-nickdeheus.nl heeft de afgelopen periode ontzettend veel oefenduels bezocht en intussen dus ook een beeld gekregen van alle ploegen in en ver buiten de regio.In Tilburg werd het bekerduel Sarto (1e klasse zondag) en Altena 2e klasse zaterdag afgewerkt. Nou beste lezers, ik kan u zeggen dat woord vriendschappelijk en voorbereiding kun er bij dit duel echt wel af.

We zijn met zijn alle getrakteerd op een heerlijke pot voetbal met twee teams die vanaf het begin vol voor de overwinning speelde, waarbij uiteraard het weer ook een belangrijke rol speelde.  De beginfase van het duel was erg onrustig met veel balverlies over en weer, beide ploegen waren erg zoekende en wilde verzorgd voetbal spelen. Met als resultaat dat het enkele minuten later steeds meer een echt voetbal gevecht werd waarbij het niveauverschil tussen 1e en 2e klasse niet echt zichtbaar was gedurende het wedstrijdbeeld.

Je voelde aan alles, dit is geen 0-0 wedstrijd er komt een moment dat er een goal gaat vallen.  Uiteindelijk is daar laat in de tweede helft een schitterend afstand schot van Tristanvan Noorloos die de nieuwendijkers op een 0-1 voorsprong zetten. De ploeg uit tilburg heeft geen antwoordt en zo wint vanmiddag de ploeg die een doelpunt weet te maken. Over negentig minuten gezien hebben we een geweldige wedstrijd gezien met veel passie en strijd tot de allerlaatste minuten bij beide teams. Ook moeten we complimenten geven aan de arbiter van dienst die de wedstrijd waar mogelijk liet gaan, overigens zijn er discutabele momenten maar dat maakt de voetbal sport misschien alleen maar extra mooi. Aanstaande zaterdag ontvangt Altena om 17:00 VOAB, op zondag gaat Sarto op bezoek bij HILVARIA uit Hilvarenbeek aanvang 14:30.