Selecteer een pagina

Woensdag 8 September een avond waarbij er opnieuw mooie wedstrijden op het programma stonden omtrent de WK KWALIFICATIE reeks 2022 in Qatar, voetbaluitslagen koos uiteindelijk voor Polen – Engeland. Dit bleek een uitstekende keuze te zijn.  

Het affiche leverde vooral een spannende strijd gepaard met ontzettend veel overtredingen   maar het woord spektakel stuk hierin te verwerken gaat  echter een beetje te ver.   Het aantal serieuze kansen Was namelijk  schaars te noemen. de eerste   echte reuring ontstond pas in de rust,toen   een akkefietje tussen Maguire en Glik  ontaardde in een massaal opstootje. Het was wachten op een bevlieging van  een van de twee topspitsen in het veld.Lewandowski kwam niet verder dan een   simpel schotje,maar Kane zorgde uiteindelijk voor de openingstreffer  met een zwabberbal van afstand.In de   extra tijd kopte Szymanski de Polen nog naar een zeer  belangrijk punt.