Selecteer een pagina

Vanavond voor het Nederlands elftal de thuiswedstrijd tegen Montenegro op het programma in de zogenaamde week van de waarheid. in het Philips Stadion won de ploeg van, van gaal uiteindelijk met 4-0. Oranje had het bijzonder lastig in de gewijzigde  Samenstelling.De ploeg was onzorgvuldigin de openingsfase en wierp pas na een kwartier de schroom van zich af met eenKans voor Depay.Nederland zette nu druk En kreeg meer vat op Montenegro.  

Malacia schonk Montenegro na rust bijna de 1-1 na een mislukte terugspeelbal.  Van de schrik bekomen,bracht Depay met zijn tweede Nederland de nodige rust. Niet veel later schoot Wijnaldum,na een mooie pass van Berghuis,de ploeg naar  een veilige marge. Montenegro,voor het eerst opponent van Oranje,kwam in het stuk niet meer voor.Het mooiste bleef bewaard voor het slotmet een heerlijke krul van Gakpo.

 Aanstaande dinsdag wacht de thuiswedstrijd tegen Turkije, als oranje deze wedstrijd weet te winnen neemt het de koopoptie in de poule, vervolgens wacht op 8 Oktober de uitwedstrijd tegen Letland.