Selecteer een pagina

Vanavond stond voor Feyenoord en Vitesse de volgende wedstrijd op het programma in de strijd om een plek in de groepsfase van de UEFA Europa Conference League. Een toernooi wat nederlandse clubs tot nu toe goed bevalt. In Rotterdam werd IF Elfsborg in de eerste helft van het kasje naar de muur gestuurd, uiteindelijk werd het maar liefst 5-0 in een goed gevulde en zeer sfeervolle kuip.

Jahanbakhsh terug van een blessure,opende Feyenoord furieus.Dat leverde al  binnen twintig minuten grote kansen op.De Rotterdammers voerden de druk nog   verder op en na een messcherpe voorzet   van Toornstra kopte Sinisterra binnen.Jahanbakhsh besliste de partij nog voor rust.Linssen en uitblinker Sinisterra  verhoogden de marge.Meer goals bleven   na de 5-0 uit,ondanks twee rode kaarten waarvan een voor keeper Bijlow.

 

Op zelfde moment werd op het Lotto Park de wedstrijd gespeeld tussen Anderlecht en Vitesse. Een duel waarbij de meeste mensen verwacht dat de ploeg uit Belgje de betere papieren bezitten.   De Arnhemmers hadden het voor de rust dan ook   bijzpnder  zwaar.Dasa scoorde weliswaar met een   schitterend schot,maar Anderlecht was duidelijk   veel beter en drukte dat in de score  uit middels twee intikkers van Raman. De aanvaller raakte ook een keer de paal.In de tweede helft  raakten anderlecht  de greep op  De wedstrijd  kwijt.Frederiksen schoot snel de 2-2 binnen en Tannane speelde zich  met zijn sterke lijf vrij:2-3.Pas in de extra tijd werd het 3-3 via Verschaerenen miste Refaelov nog een penalty.