Selecteer een pagina

In de eerste speelronde Van de eredivisie hebben we kunnen zien dat Ajax heer en meester was tegen promovendus NEC  in de eerste helft stond de 5-0 al op het scorebord daarna namen de Amsterdammers gas terug en bleef de stand ongewijzigd dit was al met al dus een prima start voor de ploeg van Erik ten Hag.

We hebben ook kunnen zien hoe AZ onderuit ging tegen RKC Waalwijk Michiel Kramer zorgde voor de enige goal van de wedstrijd. PSV maakte dit maal opnieuw indruk. Deze keer was Heracles Almelo de tegenstander psv trainer Roger Schmid  speelde met zes andere spelers in de opstelling maar de ploeg uit Almelo wist alsnog geen vuist te maken de Eindhovenaren wonnen deze wedstrijd met 0-2

Willem II was de eerste tegenstander van Feijenoord de Rotterdammers maakte een sterke indruk. En de hand van trainer Arne slot is al duidelijk te zien. De Tilburgers wisten niet genoeg tegenstand te bieden en er lijkt dus werk aan de winkel voor Joris Mathijsen en Martin van Geel. om deze selectie te versterken