Selecteer een pagina

Het was gisteravond weer een heerlijke voetbalavond Met Nederlands succes PSV maakte een enorm sterke indruk en walste werkelijk over de Deense ploeg Fc midtjylland Heen,Het was een wedstrijd waarin PSV een enorm hoge intensiteit op de mat  legde en dat eigenlijk knap 90 minuten volhield

Een paar kanttekeningen zijn echter wel dat een paar spelers van de Denen het coronavirus te pakken hadden en dat zij dus niet aan de aftrap konden verschijnen.  en daardoor heeft het elftal een paar dagen niet kunnen trainen Maar al met al is het een enorm goede prestatie dat PSV van dit soort tegenstanders van formaat een enorm hoog niveau kan aantikken en uiteindelijk weten de Eindhovenaren met maar liefst  3-0 te winnen door doelpunten van Madueke (19) Götze (29) Gakpo (32)

Geschreven Door Davy van Genderen