Selecteer een pagina

Voetbaluitslagen-nickdeheus.nl was afgelopen zaterdag getuigen van Stedoco – ASWH, een oefenpot die eigenlijk geen winnaar verdiende. Stedoco en ASWH deden namens niets voor elkaar onder. Met veel persoonlijke duels, lichte overtredingen.beide ploegen spelen, ook al is het vriendschappelijk gewoon voor de winst Het is ten sloten nog maar twee weken voordat de competitie weer begint op het hoogte niveau van het amateurvoetbal.  ASWH en SteDoCo leverde een heerlijke levendige eerste helft op. SteDoCo speelde behoorlijk compact, waardoor het voor ASWH lastig was om een gaatje  te vinden in een Defensie die goed weerstand weet te bieden.

Zelf geeft de ploeg van trainer Rogier Veenstra. Ook niet veel weg, met als resultaat dat doelman Bryan Janssen zich voor rust vrijwel niet hoefde in te spannen. Het bleef bij speldenprikken en kleine kansjes, al kreeg ASWH wel één grote kans via Daniël Wissel hij zal later in het duel ook nog veelvuldig een belangrijke factor zijn voor de bezoekers uit Hendrik-Ido-Ambacht.

 Het Stedoco van trainer Frans adelaar is opnieuw zeer Ambitieus, de   derdedivisionist uit hoornaar is heel erg duidelijk en uitgesproken: wij willen komend seizoenen bovenin mee gaan draaien. Die vastberadenheid maakte de ploeg   afgelopen zaterdag ook op het veld meer dan waar. Het was geen hoogstaand voetbal of een wedstrijd waar fans nog jaren over praten maar wel een wedstrijd waarin strijd geleverd werd.  Dit lijkt dan ook een typische 0-0 wedstrijd te gaan worden… Maar in voetbal weet je het nooit.

 

Na 57 minuten spelen komt het duel helmaal los in hoornaar ASWH komt op voorsprong via  Daniël Wissel hij is in een mooi persoonlijk duel om de bal sterker dan zijn tegenstander en schiet uit de draai raak. Voor Stedoco was het de eerste wedstrijd sinds de competitiestop van vorig seizoen. De ploeg uit hoornaar was nog niet geheel compleet, maar dat is natuurlijk geen excuus voor het verloop van wedstrijd hier heeft namelijk iedereen last van tijdens de voorbereiding.  Voor beide ploegen staat aanstaande dinsdag de volgende wedstrijd alweer op het programma, USV Hercules uit Utrecht komt naar hoornaar aftrap 20:15 uur, ASWH ontvangt De jodan Boys aftrap 20:00 uur. Voetbaluitslagen-nickdeheus.nl zal aanwezig zijn bij de wedstrijd tussen Kozakken Boys en Sparta Nijkerk aftrap 20:00 een wedstrijd in de strijd om de (Harry Hamstracup)