Selecteer een pagina

In Istanbul werd vanavond de return wedstrijd gespeeld tussen GALATASARAY en PSV.  PSV ging met de  5-1 overwinning van vorige week in Eindhoven met een prettig gevoel het vliegtuig in. De wedstrijd kwam niet echt op gang pas na een kwartier begon de wedstrijd pas echt.  Het wordt feller van  beide kanten met veel overtredingen over en weer.

We hebben nog weinig kansen gezien PSV heeft tot nu toe nog weinig te duchten van Galatasaray het publiek doet er alles aan om de strijd lustigheid over te brengen op de spelers maar dit lukt eigenlijk nog niet echt. en na een uur spelen hebben de Eindhovenaren de wedstrijd tegen het GALATASARAY Fatih Terim dan ook volledig onder controle, het is dan ook wachten op de openingstreffer.  De 0-1 voorsprong kwam uiteindelijk na 37 minuten spelen via madueke. 

Er werden in de tweede helft door de Galatasaray supporters spullen op het veld gegooid in de richting van de PSV spelers we wisten dat deze supporters tot veel in staat waren maar dit slaat alles.Kort na dit werkelijk belachelijke Incident komt PSV op een 0-2 voorsprong nadat het de mooiste aanval van de avond zelfs kun laten promoveren tot doelpunt. komt PSV op een 0-2 voorsprong nadat het de mooiste aanval van de avond zelfs kan laten promoveren tot doelpunt. en vlak voor tijd komt ook GALATASARAY op het scorebord als Diagne  raak schiet.